Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Немам ништа против ни да тебе изаберу, ако на то мислиш...
Треба нам мод за куп... ТО је то :Д
Нормално да је докурчило људима, ко ће да трпи нас свакакве.
Е ако ја испаднем у првом колу, прекидајте куп одма', неће имати смисла више. :)
Ahahaha, ne, sti lud? lolo
Treba imati živaca i za to, svaka njima čast.
Дошло је Стићково време! Бухахахахахахахха
jedan veliki prorok (Krv) je rekao da ce u vrijeme apokalipse da odbanuju Bushida, da cemo imati gomile duplih i trolova i da ce sticko biti umodovan.
dakle jos poslednje i apokalipsa je tu!
Dajte narodu
http://www.marions-kochbuch.com/food-pic/black-forest-country-bread.jpg
i
http://www.ndidenko.net/askakolo/folklore/images/bosko1.jpg
Дајте народу љеба и народа?
игара јбм му матер
:Д
Elek je otiso, pa ajde, ja sam voljan da malo pripomognem.
И коме ја треба да јавим термин? Ништа ми сад није јасно.
није ни мени јасно. додуше, нисам ни био активан претходних пар дана да бих знао о чему се ради, али сам пратио тему и читао кад год сам стигао. а сад ми се и не игра кад је овакво стање.
ако се брзо не оформи мод-тим спреман да држи конце купа и води ово како треба, ја сам одустао од даљег учешћа (као да неког боле курци за то, лооололо)
БОЈКОТ КУПА!!! Ако се не испуне наши услови... Питаћемо малинаре за савет!
Не може ово овако!
Meni se jebe, ionako sam ispao još u kvalifikacijama lololo
џела, ти си омашио страницу. овде је требало да се јавиш, лоолололо
бојкот, дабоме! саћемо да блокирамо пут преко административног прелаза чет-најновије дефиниције!!21
дејсе, мршћи кући по трактор и канту нафте, да претимо и самоспаљивањем!!21
АААААААААААЛО ЉУДИ, ОВО МОРА ДА СЕ ЗАВРШИ
П.С. ЧРЧА ИН ♥ ФОРЕВЕР! (пеки мање више :П)
KAJZEN I PEKI SU UMRLI
Еве ме, ја са мога Фергусона, тежак сам ти десет тона!
Srušićemo stadioooon...
koliko vidim moju defku niko nije linkovao a ni mec nije zakljucan, rezultat u 3:10
musssashe 34:10 - 3.4
Maggot 32:6 - 5,3
ako je neko vidio rezultat u 00:00 neka javi
uh al vam je organzacija lolololol
http://vukajlija.com/forum/teme/33945-vukajlija-kup-oktobar-2011-informacije?strana=3#post_1649632
Malo traženja nije na odmet...
izvinjavam se, nisam tamo ni gledao posto ovde nije niko napisao pretpostavio sam da ni tamo nije