Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Pa) ne spavam i ne dišem
    (jer) ne mogu da opišem (kako si lepa)
    (i) nikome ne govorim
    ne moraju da znaju (baš) svi

Črčo, izvučeš nešto iz ovoga, da valja, skidam šešir.

Odoh sad odavde, pomisliće neko da sam ljut zbog poraza, pa visim na ovoj temi samo da bih osujetio uspešnost kupa.

2. naravno, ali ne sad dok se aktivne teme igraju, pričakaj malo još veče da padne i ovo privedemo kraju :) to su vaše strofe volim kad se igrate s njima :)

Možeš ovde slobodno da linkuješ večeras, imaš moju dozvolu :D

3. предлажем ову песму за неку следећу тему, да мало подигнемо квалитет купа. пуна је занимљивих синтагми, може много дефки да се извуче, може сленг да се дефинише и да не кењам више, послушајте
    http://www.youtube.com/watch?v=3uYoNMW1O6A

4. Presvetla Džulijet ♥

5. Meni ova strofa isto nije legla nikako , al nekako mi tako i lepse. Baja si kad iz lose teme izvuces do jaja defku. Do duse ova moja za veceras je pomalo grdna, al jbg, nekom zivot majka nekom tetka iz borce .

6. Crno
    Pa) ne spavam i ne dišem
    (jer) ne mogu da opišem (kako si lepa)
    (i) nikome ne govorim
    ne moraju da znaju (baš) svi
    Črčo, izvučeš nešto iz ovoga, da valja, skidam šešir.

Čelendž eksepted, ali kad mi ne bude bila gužva oko kupa.
    Sa ovog naloga dve definicije ću napisati odatle :)

7. I završi se naš duel. Čestitam Kostiću na borbi, a meni se iskreno i svidela njegova defka.

8. Juliette has a gun
    Postovala sam 10 postova za redom na temi za informacije. :)

lolo you die as you live, by the flash of the blade :P

ja samo da cestitam dubu njegova defka pokidala. nisam pratio duele, nisam bio tu, ali dub realno najbolji danas

9. IN the flash of the blade dechko!

10. Janpi nije bio na sajtu već tri dana, šta se dešava ako on ne dođe? Da ja pišem svejedno?

11. Eto vidiš Sedplase, nisi treb'o da se šišaš!

12. Креатори, одржите обећање за насловну :Д

13. Kad mi se vrati kreatorski nalog :)

14. a jel nekome palo na pamet da nas ova Dzulijet lozi samo i da to nije crca uopste? lolo

15. Crco, sto nisi na Crci?

16. I završi se naš duel. Čestitam Kostiću na borbi, a meni se iskreno i svidela njegova defka.

Hvala, čestitke pobedniku.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.