Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Samobanovala sam se automatski kad sam postovala 10. post za redom na temi za informacije, mislila sam da je kaizen popravio to. :)
Črčo, čini mi se da si negde napisala da neće samo stihovi pesama poslužiti kao teme, već i neki drugi pojmovi... Kad planiraš da zadaš nešto iz drugih oblasti, kad počne pravo takmičenje?
Kakve naslovne Lexo? lolo
Da, cekam da pocne kup, ovo je zagrevanje :)
Ијаааааааааааааааааао пресеравања :))
Иначе Стефи, од мене си добио плус... Забележи то да знаш кад постанеш модлатор...
Aha :) Biće zanimljivo :)
ја и Мјетална Ламица у 21.00
Da, cekam da pocne kup, ovo je zagrevanje :)
Тако, тако. Муни багри срања, ћути багра.
Ће виш ти код моје маме.
Друг Ефрам га нема , вероватно и неће доћи.Да окачим ја моју да не испадне да сам је смишљо за џабе (цела 3 минута) ?
Bež' izdao si Kragujevac i navijao za Kostića, sram te bilo dechko!
moram. početi. da. pravim. kraće. uvode. u. primeru. pod. hitno.
Pošto ne vidim ništa s ovog fona, da čestitam džoniju na dobroj borbi, i tako ti sporCki izrazi, rulja je izglasala kako ona misli da valja. :)
Laki izbaci, on je diskvalifikovan i zdravo :)
Izbaci u 9 ako nije problem, da mogu da je linkujem.
Džulijeto, baci štojlpi.
E u peršun. Sad sam protiv ovog naranđastog gore. Sudbo kleeta! :)
Добро онда , само ово да разјаснимо , прошлог купа смо слали Пекију пвт са линком дефке ,ел треба исто то и сада да радимо или ти нађеш и ставиш сама? мислим ,остали знају само сам ја необавештен :)
џулијетаро па бар ми реци да је предлог срање ако ништа друго :)
ЕДИТ: http://vukajlija.com/forum/teme/33495-vukajlija-kup-oktobar-2011-postavljene-teme-za-cetvrtu-grupu-kvalifikanata-na-temi-za-informacije-link-je-u-prvom-postu-ove-teme?strana=88#post_1627472
Črčana, ako treba neka pomoć oko bilo čega, samo viči. :)
laki ne mora link, crca sama nadje
Naci cu ja u 9 i staviti :)
Somara koji predlog? :/
Snake i ja smo se dogovorili da ga razgužujem sutra u 20h.