Реално, ово што напоменуше да се пише више дугих дефки, то је зато што су за разлику од прошлог купа и садашњих квалификација теме умније, односно не можеш да узмеш неку глупост, напишеш "Оно што тај и тај каже када то и то". Мора да се пише мало писменозадаткасто, мада има и неких тема на које може и мало више у стилу дефиниције да се напише, али опет мора да буде подуже мало...
Nekako se tokom prošlog kupa suviše kritički gledalo na takav pristup i taj tip defki, a ja smatram da na rečniku slenga to uopšte nije loše.
Zar nije bolje da definicija, umesto filozofskog tumačenja zadatog stiha, objasni zašto bismo nešto REKLI u određenoj situaciji? Kao što rekoh, mi kuckamo na REČNIKU, a takvom mišlju se nose i čitaoci definicija. Tj. 70% njih, koji ideju nemaju da je u toku neko nadmetanje.
Nekad je zaista neophodno raspisati se, posebno kada je Prever u pitanju, ali jedna (i ponajbolja) definicija večeras, pokazuje da ne mora biti tako.
Zar nije bolje da definicija, umesto filozofskog tumačenja zadatog stiha, objasni zašto bismo nešto REKLI u određenoj situaciji?
Bilo bi dobro, samo što ti u redovnom bitisanju ovo iz zadatih stihova ne bi palo na pamet da kažeš ni u zajebanciji. Zato su ove aj da kažemo definicije i ispale ovako aj da kažemo "apstraktno", bolje zvuči nego "prosrano".
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Tajfajzen.
dobre su duge defke, kad ih napisu u formi definicije, a ne odma krenu uvod-razrada-zakljucak sistem. pa nije ovo pismeni, objasni nam nesto.
jes da ovo i ja sam radim, ali jebiga sad :p
Pobeda :D
Plašim se da narod neće izgubiti entizijazam za čitanjem dok ja zaigram ovaj KUP :D
Дефка је боља кад је кратка и јебитачна, по могућности једна реченица, али добро, некад се мора и дугачка написат' :)
Ћрћоооооооооооооооооооо
baci mi ovde linkove za obe, u gužvi sam.
Нема муриња бре
Kam gi tija linci?
Реално, ово што напоменуше да се пише више дугих дефки, то је зато што су за разлику од прошлог купа и садашњих квалификација теме умније, односно не можеш да узмеш неку глупост, напишеш "Оно што тај и тај каже када то и то". Мора да се пише мало писменозадаткасто, мада има и неких тема на које може и мало више у стилу дефиниције да се напише, али опет мора да буде подуже мало...
Nekako se tokom prošlog kupa suviše kritički gledalo na takav pristup i taj tip defki, a ja smatram da na rečniku slenga to uopšte nije loše.
Zar nije bolje da definicija, umesto filozofskog tumačenja zadatog stiha, objasni zašto bismo nešto REKLI u određenoj situaciji? Kao što rekoh, mi kuckamo na REČNIKU, a takvom mišlju se nose i čitaoci definicija. Tj. 70% njih, koji ideju nemaju da je u toku neko nadmetanje.
Nekad je zaista neophodno raspisati se, posebno kada je Prever u pitanju, ali jedna (i ponajbolja) definicija večeras, pokazuje da ne mora biti tako.
e..maggot i ja za 10 minuta..sta treba da radimo? osim da napisemo definiciju?
muss, treba črči poslati link na PVT...
Bilo bi dobro, samo što ti u redovnom bitisanju ovo iz zadatih stihova ne bi palo na pamet da kažeš ni u zajebanciji. Zato su ove aj da kažemo definicije i ispale ovako aj da kažemo "apstraktno", bolje zvuči nego "prosrano".
poslao sam ja pvt crci, samo izbaci defku u 22h
i dajte onaj sat lololol
To stoji, ali ću svakako prvo poći od te ideje, pa ako i dalje ne ide, onda sastav, jbg.
Sat je u prvom postu one teme, linkujte mi ovde obe.
Črč, ovaj duel od malopre nije ni održan?
http://vukajlija.com/nocas-mi-ne-dolazi-san/476184
Чрчо, имаш пвт
Ljudei, zaključite glasanje mom duelu. Doživeh fataliti. :)