Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
lololo mora uvedemo neki smajli ili oznaku za zajebanciju.
ljudi ozbiljni, ima se poubijamo jer neko nije skonto salu.....
Неко=Ја. Слободно реци Седе. лоло
Добро бре па нисам толки љабанин да тражим да ме неко линкује у дефки јеботе. :Д
Шта је с вама људи :Д
lolo i ti i elek u ovoj situaciji.
mada ima takvih, puna tema.....
Šta bre ja?!
o čemu vi to?
Pusti ih Črčo, briši spem. :D
ау, крфтијебем, каква конференција "исток"! мада, шта знам, можда сам и субјективан, верујем да су барем подједнаке.
и падох урраду на директ. суперишка. потрудићу се то да избегнем и дочекам га крошеом, али... јако тешко.
иначе, шта сере онај реме, ко има дуге дефиниције? :Д
добро, то да већина пише ћирилицом - то стоји, али...:)
Ljudi moji, osvrnite se samo na defke iz kvalifikacija, na temu stihova koji su uvek neinspirativni. Zamislite tek kakve će defke biti u samom Kupu gde će Črča sebi da da maksimalno oduška! Imam neki osećaj da će nam u ovom Kupu iscediti mozgove :)
Ma meni su svi ti stihovi ceđenje mozga, osim ako ne bude neka pesma "Najelpši sam Romulanac".....e tu ću da razbijem :)))
Opušteno ljudi, ko plati dovoljno njegova defka pobeđuje. Ipak ja brojim glasove na kraju lololo
DaČu ti moju kajlu, onu što sam 'teo da me sa'rane s njom :))))
Uopšte teme iz kvalifikacija i kupa neće imati veze.
Чрчо јел сад у 12 теме за прву осморку?
Može
Dogovorili smo se Elek. I naravno za svaki prolazak idemo na pivo i jagnje :)))
E, to me veseli! S folkerima u štalu - da krave daju više mleka.
Хаххахаха, мени пао СМарко. Јаој, како ће дизгуби дечкић :))
Е, а кадиграмо?
http://vukajlija.com/forum/teme/33945-vukajlija-kup-oktobar-2011-informacije?strana=2#post_1640375
TEMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Ja sam okačio na čet. Odoh gledam zeca, papa črčava!