Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. bila ja jednom, i nije bilo tuče. iznervirala se i nisam više išla :)

2. Ма кад је био онај почетак стуба срама, бановали ми пола града. Морао сам изаћи професору информатике на очи и објаснити зашто је банован :)

hahahahhahahahha

3. bila ja jednom, i nije bilo tuče. iznervirala se i nisam više išla :)

Каква је то текма, Лешинари брука навијача :)

Морам се увалити са ћалетом до БЛ, да не платим карту :) ако ме ухвате ја сам клињо који се изгубио и спуцам се у муда да почнем плакати. И онако изгледам ко беба. И ето ме у бл, и само платим карту :)

4. Опет ми је срећа прднула за врат. лоло

5. bila ja jednom, i nije bilo tuče. iznervirala se i nisam više išla :)

Iju, pa kava je to utakmica. Na Jugu ako nije bilo tuče, k'o da nije bila tekma lolololo

6. Ма распали се лешинари, а ја мислио да им одем на текму :)
    И ОНИ СЕ НАЗИВАЈУ ГРУПОМ о.О

7. Шокер до победе! Победа или смрт!

8. Miriše na smrt...
    ALI IPAK OPAAAAAAAAAAAA!!!

9. Мене треба грашак....

10. Biće zanimljivih duela :) I dobro je što neće biti samo stihova pesama...

11. Miriše na smrt...
    ALI IPAK OPAAAAAAAAAAAA!!!

Što smrt, vidiš da nas je Bruce stavio, kao najneizvesniji duel zažućenih defki :)))

12. Их Џони, биће мочања ту само тако, могу да замислим. Ај те замолим, изрекламирај ме нешто у купу бар? Имам 140+ дефки, један појам ће моћи да се повеже са неком мојом дефком јебига ? :Д

13. Divi Gavajo! Sti kršten?!

14. Де бре елек, вади прст из утичнице.

15. Kuku majci kuku ocu lolo

16. Ček bre Sidro, nemam ni temu još :)))

17. pff ko jos ceka temu da napise defku? :D
    anchor vec napisao defku, samo naslov ceka

18. Зајебавам се бре. Него мора ми вратите за оно попишавање моје дефке из купа :))) мада то јесте био златан туш који је ту дефку и одвео на насловну, ал'опет... :Д

19. Добро је, рекао је да се зајебава. Већ сам помислио да није нормалан.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.