Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Nema više ja igram u toliko i toliko :D

2. zajebah se, brisite mi komentar :)

3. Leksa neprikladan komentar na jednoj od definicija.
    Jebi ga, hvala brate :D

4. obe imaju komentare za brisanje...

5. U jebote, nije bilo u tom gasu Črčo! Al kapiram sad, oke.

6. Mislim i ja se zahvaljujem svima ali neke komentare treba brisati :)))

7. Odo da radim nešto korisno umesto što rifrešujem ko stoka :D
    Vidimo se u deset! :D
    *jedanaest

8. Jebemti Šokere, izvini, nisam znao da je kup, pošto ga više i ne pratim. Izvinjavam se jako.

9. Ko je sad pobedio od nas dvojice :D ?

10. @sunshine Obojica ste pobedili. Osim tebe. :) Gleda se količnik, a ne razlika +/-. Po tom kriterijumu je pobedio Unnamed89.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.