Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Ala ste ispemovali, jebo vas otac.
Ahahahahaha kralju! :D
auuuu kup objasnio neke stvari!
Sokeru svaka cast! Kao i kramponomu, mada meni se singerova defka vise svidjela jebemliga.... kup jebe!
klitorisanje lolololo
Šoker najveće iznenađenje do sad! Šoker jebe, a njegova druga defka u kvalifikacijama posebno!
ја сам свима уделио постхумне плусеве, оолоололо
јебига, нисам био ту да утичем на гласање. а опет, исто, не бих могао ни једној да млатнем минус. свака част за вечерас, почетак купа заиста обећава. само, теме мало јебу ствар, јер је писање дугих дефиниција готово подразумевано за овакве теме, што ми се не свиђа, ал' добро.
Čestitam krampu na pobedi :)
Očekivao sam da će daleko stići i na prošlom kupu, odličan je autor. Čudno je ispao :)
Krampe, sad nosiš kromu. Ne smeš ispasti pre velikog finala.
Uglavnom, ispratiću kup i izjasniću se o favoritima.
Takođe mi je drago što je autor unnamed89 prošao kao laki luzer. Dobro mu idu igre rečima.
Eto tako, kucaćemo se.
Kramponom ti si sledeći duel protiv Biošokera?
Znači neš dalje proći jebiga, a do jaja si autor olololo
Žao mi je što nisam bila tu dok je trajalo glasanje, ali sam sad ocenila... Dobro ste se snašli, ali to se i očekivalo, realno :) Čestitke svima!
a) rekla sam NEMA licitiranja jebenih tema!!! Ako imate nesto pametno da kazete imate PVT.
b) teme za jug, sever i istok su vec ispisane.
c) sad cu da okacim, samo da se konsolidujem, nisam imala struje.
WIN! Meni ne radi vodokotlic, ne znam kako cu da smisljam definiciju, kad mi je mesto za razmisljanje u kvaru!
Hm, moj protivnik ne odgovara na pvt, a trebalo bi da duelišemo večeras. Možda je janpi?
http://vukajlija.com/forum/teme/33945-vukajlija-kup-oktobar-2011-informacije?strana=2#post_1645025
temeeee :)
AJMO JUG! ZA BRAĆU INDUSE DO POBEDE!
Pa kamo za seveeeeer...
Pa ispisane su kod mene, zna se kad će biti okačene :)
:zove Čedu da ti opet isključe struju:
Само да питам у вези стихова, могу значи било која два спојена стиха из теме само ако имају смисла ?
Mogu samo pod uslovom da imaju smisla.
Е то ! :)