ja cito, ja zadovoljan. venus razbila budulgu, a budulgina bolja defka. ali venus dojaja autor, pa ocekujem jace defke u nastavku. prokomentarisao bih nesto i o ostalim defkama jer ja imam misljenje o svemu i u svakom trenutku pa cu naravno to misljenje zadrzati za sebe. a i zaboravio sam cija je koja.
Pozdravljam zasluzenu pobedu suparnice Venus! Realno,meni ova igra recima nesto i ne ide, ja sam covek seljak, kurac, picka, govno, sisa fazon, a koliko sam primetio,njoj vise idu ove dugacke defke,plus ima bogatiji vokabular... Ja sad idem, a vi se jebite, vodite ljubav, a ne rat,UHA UHA UHA! Srecno svima!
Ja čestitam madafaki na zasluženoj pobedi, protivnik je bio motivisaniji, ja sam nekoliko meseci odsustvovao sa terena i ispao iz forme, na kraju sam definisao sranje, ostavio sam srce na terenu, ipak, protivnik je bio bolji, čestitam MADAFAKA SIT-u.
Ipak, počinjem da treniram većim intezitetom, očekujući ponovni poziv selektora, na koji ću se rado odazvati.
Pozdrav svima.
PS ako je neko video satiru u mom postu, pogrešio je, zaista je madafakina bila mnoooogo bolja, to sam video i čim smo ih postavili, dok još nisu ni bile ocenjene
Svuda me ima :))
Nisam ni sumnjao. :)
Цасперказ, певете.
Napuštam vas, rekla sam na mod forumu da prate kraj ovaj u 22h, i ova dva u 23h.
Možete i vi ovde da zabeležite rezultate sva 3 meča.
Srećno svima :)
:ostavlja dve vangle kokica:
kad zavrsi kup ima da ubacim ime autora u svaki komentar koji ostavim na bilo koju defku lololol da malo ocefim
Moderatori zaključajte duel koji je počeo u 20:00
Venus 44:3 14.67
Bvdlga 36:7 5.14
ja cito, ja zadovoljan. venus razbila budulgu, a budulgina bolja defka. ali venus dojaja autor, pa ocekujem jace defke u nastavku. prokomentarisao bih nesto i o ostalim defkama jer ja imam misljenje o svemu i u svakom trenutku pa cu naravno to misljenje zadrzati za sebe. a i zaboravio sam cija je koja.
Edit: OPAAAAAAAAAA
Je l' to tačan rezultat Dejs? Nisam skontala da treba i taj da se zaključa.
Tačan... Zaključao sam u deset i šes minuta, ali se nije menjalo od 10...
Ok. Hvala.
Je l' zna neko gde je četvrti duel od danas?
Овде, а имаш и два поста ниже Чрчин одговор
Pozdravljam zasluzenu pobedu suparnice Venus! Realno,meni ova igra recima nesto i ne ide, ja sam covek seljak, kurac, picka, govno, sisa fazon, a koliko sam primetio,njoj vise idu ove dugacke defke,plus ima bogatiji vokabular... Ja sad idem, a vi se jebite, vodite ljubav, a ne rat,UHA UHA UHA! Srecno svima!
Sidrašević 34:7 4,86
Peanut 35:4 8,75
Madafaka 37:8 4,62
industrial 33:18 1,83
'Bem ti decu usporiše vukajliju kako bi kenjali po fudbalerima.
Честитке Месс, свака част ;)
Срећно даље
Урраде, мислим да треба и све дефке да се линкују.
Ja čestitam madafaki na zasluženoj pobedi, protivnik je bio motivisaniji, ja sam nekoliko meseci odsustvovao sa terena i ispao iz forme, na kraju sam definisao sranje, ostavio sam srce na terenu, ipak, protivnik je bio bolji, čestitam MADAFAKA SIT-u.
Ipak, počinjem da treniram većim intezitetom, očekujući ponovni poziv selektora, na koji ću se rado odazvati.
Pozdrav svima.
PS ako je neko video satiru u mom postu, pogrešio je, zaista je madafakina bila mnoooogo bolja, to sam video i čim smo ih postavili, dok još nisu ni bile ocenjene
Dodao sam količnike, finese će biti dorađene kada ce Črča vrati i Vukajlija otkoči.
Bili ste do jaja.
Hvala Sidarce, bilo je lepo imati te za protivnika :)
Dodala sam već podatke u post.