Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Е 'вако сад. Уз договор са Чрчом и уз њен благослов, качим линк још једне дефке која је настала из тема за мессалинин и мој дуел, чисто ради зајебанције :)

http://vukajlija.com/trazila-si-vece-evo-stize-sad/474843

2. bvdlga
    Pozdravljam zasluzenu pobedu suparnice Venus! Realno,meni ova igra recima nesto i ne ide, ja sam covek seljak, kurac, picka, govno, sisa fazon, a koliko sam primetio,njoj vise idu ove dugacke defke,plus ima bogatiji vokabular... Ja sad idem, a vi se jebite, vodite ljubav, a ne rat,UHA UHA UHA! Srecno svima!

Hvala ti, još će da ispadne da sam neka zajebano načitana! Tvoja defka je bila super, vesela, moja je tmurna. :)

Čestitam svima ostalima koji su prošli.

3. Vidi ga što ne prepravio post, prvo je stavio Vesnam umesto Venus. Htedoh da lanem al' rekoh primetiće još neko. Nisam očekivala da će i on da izvali :)

4. Hhahaha,istina,nesto sam se gadno istripovao, i onda rekoh "koji kurac?"... :D Sreca oa videh,da ne bude blamaza... :)

5. crco decxko daj mi temu da pisem

6. Tako je Črle, daj teme dok nije kreno linč.

7. U toku su radovi na elektro mreži Črčine zgrade :)

8. crca opet pokusava da mi podmetne nogu jer sam iz bosne lololololol

9. Gde su, o, gde su teme za sirote nas? :(

10. Rekao Kovalski da nema okupljanja do petka. lololo

11. Rešila sam bila oko pola 11 da se častim s pola sata sna, malo da prilegnem, jerbo nemam vežbe neke danas. I onako iskusno u maniru neispavanog studetna arhitekture se komirala preko 3 i po sata u toplini svoje sobe. :)

Sk će teme, samo da prekopiram sve sa krasnog mesta sa kog teme niču.

12. Sk će teme, samo da prekopiram sve sa krasnog mesta sa kog teme niču.

Ako dolaze iz dupeta u glavu mislim da ne želim da vidim taj proces kopiranja.

13. Črčo znam da je oftopik, ali...Jel istina da je umro Peki D Džem?

14. Svaka konferencija teme dobija dan pre. Ovo su teme za drugu polovinu JUGA, koja se takmiči u četvrtak 12. oktobra.

Чрчо, четвртак је 13. октобар.

15. sređeno je to. pre desetak minuta.

16. Па добро, није било сређено кад сам писао свој пост. Мојне мени те фолове :))

17. Ej faco, mojne se zezaš sa mnom. Zabiberiću ti temu :P

18. Divi Cufacufa šo izranja iz pepela. Sreća tvoja što nisi u mojoj konferenciji, u isti bih te vratio! A, štaš sad? :)

19. Blek, možemo li ti i ja da odmerimo snage ovako nezvanično? Čisto da se istreniram malo. A?

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.