Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Е 'вако сад. Уз договор са Чрчом и уз њен благослов, качим линк још једне дефке која је настала из тема за мессалинин и мој дуел, чисто ради зајебанције :)
http://vukajlija.com/trazila-si-vece-evo-stize-sad/474843
Pozdravljam zasluzenu pobedu suparnice Venus! Realno,meni ova igra recima nesto i ne ide, ja sam covek seljak, kurac, picka, govno, sisa fazon, a koliko sam primetio,njoj vise idu ove dugacke defke,plus ima bogatiji vokabular... Ja sad idem, a vi se jebite, vodite ljubav, a ne rat,UHA UHA UHA! Srecno svima!
Hvala ti, još će da ispadne da sam neka zajebano načitana! Tvoja defka je bila super, vesela, moja je tmurna. :)
Čestitam svima ostalima koji su prošli.
Vidi ga što ne prepravio post, prvo je stavio Vesnam umesto Venus. Htedoh da lanem al' rekoh primetiće još neko. Nisam očekivala da će i on da izvali :)
Hhahaha,istina,nesto sam se gadno istripovao, i onda rekoh "koji kurac?"... :D Sreca oa videh,da ne bude blamaza... :)
crco decxko daj mi temu da pisem
Tako je Črle, daj teme dok nije kreno linč.
U toku su radovi na elektro mreži Črčine zgrade :)
crca opet pokusava da mi podmetne nogu jer sam iz bosne lololololol
Gde su, o, gde su teme za sirote nas? :(
Rekao Kovalski da nema okupljanja do petka. lololo
Rešila sam bila oko pola 11 da se častim s pola sata sna, malo da prilegnem, jerbo nemam vežbe neke danas. I onako iskusno u maniru neispavanog studetna arhitekture se komirala preko 3 i po sata u toplini svoje sobe. :)
Sk će teme, samo da prekopiram sve sa krasnog mesta sa kog teme niču.
Ako dolaze iz dupeta u glavu mislim da ne želim da vidim taj proces kopiranja.
Črčo znam da je oftopik, ali...Jel istina da je umro Peki D Džem?
TEMEEE: http://vukajlija.com/forum/teme/33945-vukajlija-kup-oktobar-2011-informacije?strana=2#post_1646863
Nije istina.
Чрчо, четвртак је 13. октобар.
sređeno je to. pre desetak minuta.
Па добро, није било сређено кад сам писао свој пост. Мојне мени те фолове :))
Ej faco, mojne se zezaš sa mnom. Zabiberiću ti temu :P
Divi Cufacufa šo izranja iz pepela. Sreća tvoja što nisi u mojoj konferenciji, u isti bih te vratio! A, štaš sad? :)
Blek, možemo li ti i ja da odmerimo snage ovako nezvanično? Čisto da se istreniram malo. A?