Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Полако, нато, не жури злато :р
Čestitam Crnom na pobedi, i želim sreću u daljem takmičenju.
Šekoslave, hvala, ali moj prosek ne igra nikakvu ulogu. Nema ovde pravila :)
http://www.youtube.com/watch?v=eLALF_TFLWQ
лололо
Него, колико има још мечева до следеће рунде?
Juhuuuu, SMarkooooo! :D
Alo ljudi, di su teme za istok?
пу, јебем ти организацију!!21 јесте стићкоу, кукуумачем!
добро, шта ја да кажем сад мојим фановима, како да их разочарам и кажем да морају да се врате аутобусима, возовима, авионима и сличним транспортним објектима кући (са свом пиротехником и заставама, ал' то је друга ствар), и да опет дођу за који дан? то ја финансирам из свог џепа, еј! ааали господо мало сте се зајебали...
lolol kad vidim kako je sve organizovano skoro da mi je drago sto sam ispao :D
Koji ste bre ljudi....Stavili nas na "IGNORIŠI" mod. Koja vam je to fora?
Okačene teme, kukumavci nijedni.
LOLOLOLOLO, umirem. CARE!
Fala Mess, ništa bez tebe :)))
Možemo li odmah da prijavimo vreme, pošto smo se moj protivnik i ja već dogovorili?
Mož', baci mi na pvt, ja ću da stavim modulatorima na forum da znadeju ;)
Ma bre, vidiš da čim Stićka nema oseti se anarhija na sajtu.
јао, е у срце сте ме погодили са темом из "лепа села лепо горе" :)
моји навијачи су се договорили да ће због тога остати на својим позицијама, камповаће вечерас испред улаза, и уз песму (дедикејтед ту ми, афкорс) и весеље дочекати сутрашњи меч. чак су рекли да ће, након што су чули теме, о свом трошку улепшати наш меч. хвала и вама и њима!
To neki eufemizam za duple naloge? :)
Možda se registruje cela odeljenska zajednica za tu priliku, pa posle bombonice, čokoladice, malo da se časti, a?
моји навијачи
To neki eufemizam za duple naloge? :)
пссссссссст. како друкчије неко глуп као ја да добије макар један дуел у купу, а камоли да се пробије даље? ллолоол
за касније у току ноћи најављен је специјални интервју нашег репортера са лица места, који ће се потрудити да вам својим новинарским умећем пренесе макар делић атмосфере са капија наше велелепне дворане.
едит: натнат, ако је ово за школицу било мени упућено... јесте, и из школе, и са факса, све сам ангажовао. а ти можеш да региструјеш и децу и унучиће... па има вас Чворовића да разбуцате ова говна.
:)
Ma nemam ja decu i unuke, šta ti je bre? Ali mene svi vole, sreća tvoja što nisi moj protivnik :))))
Jesam k'o Tadić, al' izvinjavam se (opet) za teme. Nemam net od sinoć, sada sam doleteo do drugarice da vam pošaljem, ali vidim da je Mess već sve sredila.
Stiže mi net kasnije večeras ili najkasnije sutra do podne, pa nastavljamo dalje punom parom. :))
Kostic ne ide na net, net dolazi njemu!
Hahaha, pobeda. :D