Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Ljudi ja večeras neću da dežuram, nađite nekoga. Neka mu modovi pošalju termine.
Uz ovu pesmu meditiram za sutrašnji meč sa AleksandromKg... Šest Tamića jedrih i podapranih seljančica dolazi da mi svoje kliće drži kao fige za meč.
http://www.youtube.com/watch?v=WmAnUJ8Y6Z8
Pa ko ima večeras?
Dobro sutra, prekosutra, za mesec dana... jel treba da crtam?
Elek, idi odmaraj, kup je siguran.
O Kole, vidim stigao net. Uživaj onda lololo
Današnji mečevi, jeste li javili nekome termine?
Ja čekam AleksandraKg da se dogovorimo, koliko vidim zadnjih 13ak sati nije se logovao. Što se tiče mene, manje više odgovara mi svaki termin.
Stefi, ja sam javila Messalini, da napišem i tebi na PVT?
Već napisala. :)
Ajmo ostali, prijavljujte se dok ima vremena, majmuni, gorile i ostale brkate žene, još malo pa nestalo!
:Zvuk iz daleka:
-Doktore, dajte drugu košulju, ovaj se opet odvez'o!
НАПРИЈЕД ЛУКСДОЦ!
Meni Burzum još nije odgovorio na pvt. Trebali bismo večeras. Bićete obavešteni blagovremeno. Valjda.
Ma sigurno negde komiran tripuje da ga spopadaju emo cave.
Javi kada smogne snage da ti pusti poruku.
Gle pičke, bio onlajn i nije odgovorio. Kakvo nepoštovanje moje ličnosti, ja sam zaprepašćen.
Otvorio vukajliju umesto www.TwoEmoGirls-OneDick.com Nemam drugo objašnjenje.
Боби и ја највероватније сутра вече око 15 до девет.
Вечерас у девет качимо Славко и ја.
Ok, zabeleženo. Obrišite postove, ne smeju se pisati termini ovde.
НАПРИЈЕД ЛУКСДОЦ!
зјууууууу, синко, каце моји навијачи огласе, видећеш ти шта је навијање. лоолол
но, извињавам се што касним, морао сам да се на дан одрекнем ноулајфа (знам све, кретен, нема другог објашњења, ко би лајферисао поред вуке...). но, ако се лукс слаже (чекам да одговори на певете), одиграћемо меч сутра, негде у вечерњим часовима, под светлима рефлектора. а ако се не слаже, одиграћемо меч сутра, негде у вечерњим часовима... лолоол
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295749_10150326595881611_158234831610_8533708_1242295886_n.jpg
ПУБЛИКА ЈЕ ТВОЈААААА, НАЈЛУЂА НА СВЕТУУУУУ
НИКО АЦО НЕЕМА ТО ШТО ИМАШ ТИИИИ
САМО НАПРЕД АЦООООО, АЈМО НАПРЕД АЦООО
САМО НАПРЕД АЦОООООО, ХАЈДЕ АЦО БРЕЕЕ