![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ja biH se takmičio, ali pošto sam na stubu srama, ne smem.
Ako je tako, ajde ja ću, da okušam sreću, taman i da se razdrmam što se pisanja tiče...
A kada je to? :)
Ja ne znam kad je to ali evo slika žirafe:
http://3.bp.blogspot.com/-KmEJQqMFcuE/TWYwvGtRg2I/AAAAAAAABHY/yOlawe2NXWo/s1600/giraffe-01.jpg
A kada je to? :)
Može! :)
Марципан додата, још 4 места има. :)
Aj upisite i mene.
:Спемујем да се види да је потребно још четверо учесника да би се попуниле квалификације:
Четри места је преостало тек после марципаниног поста. Јел си се ти зезнуо, или ја сад са правом лупам главу одакле теби тај број пре њене пријаве? :))
Aj upisite i mene.
Уписана. :)
ladno sam 23. na listi ovih koji se kvalifikuju.
rodjen sam 23. i to mi je inace najdrazi broj.
ovo je neki znak.
znak da cu da pobijedim.
sasvim neocekivano.
iznenadno.
a moze bit da me neko naguzi u prvoj rundi.
onda sam sve ovo dzabe piso.
rodjen sam 23. i to mi je inace najdrazi broj.
ovo je neki znak.
znak da cu da pobijedim.
sasvim neocekivano.
iznenadno.
a moze bit da me neko naguzi u prvoj rundi.
onda sam sve ovo dzabe piso.
A i Jordan je bio 23! A jordan nikada ne maši!
hahahahhaha
I Bekam, a on zna da odvali slobodnjak samo tako! I postane metro!
U stvari... Da, Jordan, to sam htio da kazem!
:Спемујем да се види да је потребно још четверо учесника да би се попуниле квалификације:
ommmmmmmm :telepatija:
Peki, pogrešio si mi ime u onom prvom postu. Umesto ne'amnadimak napisao si ne'mnadimak. Bio sam u zabuni da mi je neko ukrao nik i da je on primljen u kvalifikacije a ja ladno nisam. A onda sam provalio nakon pretrage autora da takav ne postoji, i da sam to ustvari ja. PEKI STIDI SE!!!!!23
'Оћу и ја, 'оћу и ја!
Ајмо народе, још мало па нестало!
Išao bih i ja, ali mi mrsko i jebiga mrzi me, imam 22 pratilaca ali ne znam, jebiga, ne znam dal da se prijavim.
Udri, korni, bole te kurac.
Ne znam, u poslednje vreme su mi defke slabe, hvala na podršci Hujo. :)
Ajde prijavljuj me! :)
Pa šta Bog da