![](/assets/vukajlija-8a1b5c1cfaa37915a8b4d51bf02b92cb0e9e1dd235e6e15aa94e201901a8c758.png)
Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Хм... Не знам како ово да ти кажем... Проверио сам опет списак, и погрешно сам избројао. Попуњена сва места. Ишло ми набрајање:
47
48
47
48
49
...
Попуњено је, оно. Хебиџа стварно...
Hahaha, opet sam fejlovo, pa se ni za kvalifikacije nisam prijavio lololo.
Dobro, sledeći put ulazim sigurno. xD
A jebiga, Barr.
Значи две победе више морам да имам у путу ка пехару.......
Znači 2 kola, oukej. :)
znaci 2 kola, pa dobro sine, 2 kola znaci, mislim 2 kola... a kad ce to?
2 kola, najs. :zagreva se:
Najverovatnije prvog.
Peki jedno pitanje : moze li svoje mesto da se ustupi drugom potencijalnom kvalifikantu? Pitam u slucaju da odem na sluzbeni put i ne bih da zauzimam mesto ako necu biti u mogucnosti da pisem...to mi je danas najavljeno, pa eto...nadam se da ne pravim veliki prbl;)
Peki, jedan predlog: Prihvati 3, 4 prijave preko da budu izmene, ako neko bude imao neki neodložan posao, obavezu...
Odlična ideja
cekamo raspored kvalifikacija!!!!
:čeka raspored:
::pruža prazan tanjir i pridružuje se čekanju::
Barakudo, oš da budeš moja zamjena ukoliko ja ne budem moga' da se pojavim prvog oktobra (a sve su indikacije da neću) al' pod jednim uslovom - da se časno boriš i da časno osvojiš kup?
Ae može. :)
baracudo i ja htedoh da tebi bas ustupim mesto ako odem na put, al skocko me pretece:D
:ceka Pekija dustane i dodgovori na pitanje:
:ne ustupa mesto nikome:
:jede punjenu papriku:
baracudo i ja htedoh da tebi bas ustupim mesto ako odem na put, al skocko me pretece:D
Pa dobro. Ako skočko bude mogao da učestvuje, a ti ne budeš mogao, onda ću da uzmem tvoje mesto. Je l' tako okej? :)