Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Jel' smem ja da šapućem?

Ja ću rado da primim pomoć od autora koji je među najboljima na Vuki lolo

2. Ma u Mladenovac ide titula!

3. Bioshocker
    KG trojka će vas oprati!

ово.

но, хоће ли ми неко рећи зашто су жребани парови првог и другог шешира, а не првог и четвртог?

4. Тhe power of kupački potok will lead me to the victory!

5. Fantastic four
    KG BOYS '11
    SRBIJA SRBIMA

6. U Zemun ide titulaaaaaaaaa, titulaaaaaaaa, u Zemun ide titulaaaaaaaaa!

7. Лепо што сте овако наоштрени, биће крви до колена! Пратићу и оцењиваћу, а имаћу и неке дојаве од Поштара, обећао је!

8. Koliko nas ima iz Kragujevca?
    Coa, Šoker, Riči, ja, i Messalina beše? I Lol je polutan, on je bio Palestinac.

9. Млато: ти и ја му дођемо у Крушевачку конференцију :Д

10. peki javljaj datum odigravanja ima da se pokoljemo ako budemo cekali!!

jesmo to samo ja i smare iz crne gore?

11. samo ja i smare

Malo li je. Zajebi. :)

12. ja ću opet da dobijem neku ludu temu i super jakog protivnika... ne gine mi novo ispadanje u prvom kolu, ali ako, kad je bal nek je maskenbal :)

13. Bruce
    ja ću opet da dobijem neku ludu temu i super jakog protivnika... ne gine mi novo ispadanje u prvom kolu, ali ako, kad je bal nek je maskenbal :)

Или ћеш да добијеш неког аутсајдера, попут мене, па ћеш да се опустиш, и опет испадање у првом колу! Тако то бива :Д

14. Ja usamljen predstavljam Zemun.

15. Или ћеш да добијеш неког аутсајдера, као на пример мене, па ћеш да се опустиш, и опет испадање у првом колу! Тако то бива :Д

Prošli put sam dobio Slavka - odmah mi bilo jasno da je teško, a kad sam dobio i temu oprostio sam se odmah :)
    Doduše, u prošlom kupu se videlo da pratioci ne igraju mnogo ulogu na dvosatnom ocenjivanju, pola mojih glasa tek drugi dan.

16. Млато: ти и ја му дођемо у Крушевачку конференцију :Д

Јашта, осетиће гнев потомака Кнеза Лазара!

17. НБГ се сагињати неће!!!

18. ja ucestvujem u kupu jer sam cuo da ce biti besplatnih sendvica

19. meni neki barakuda naisao, novi neki valjda. valja li cemu taj, zna li neko?

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.