Вукајлија куп - октобар 2011. - ЗАВРШЕН ::: Победник - боби браун! :::

1. Pripremio sam se dejse vise nego ti

2. Onda se nisi pripremio... Ja uopste nisam spreman, igramo se, pa videcemo :D

3. Sutra u 13h opaaaaaa!

4. Биошокер и ја сутра у 1!

5. U isto vreme kad i ja. IDEMO BRATORA!

6. ИДЕМОООО ТОРИМА!

7. Не знам да л је Денисикс јавио овде, модераторима јесте ваљда :)
    Ми играмо у пет.

8. Квоте за сутрашње парове стављам у 00:00

ЕДИТ: Исплате врши дејс, ипак је он студент лол

9. crcooooo upisuj vrijeme odgravanja u temu za info

10. Noup, ne dajem imena, samo upisujem vreme i dajem linkove definicija.

11. Noup, ne dajem imena, samo upisujem vreme i dajem linkove definicija.

Tako i treba. A ne daš pa bude: A vidi to je "taj i taj" evo mu minus zato što je on.

12. Uglavnom, ako ćete da pratite imamo dva ili tri duela u 1 (13-15h) i dva ili tri u 5 (17-19h). To su udarni termini. Reći ću vam kasnije tačno kad su svi. Kad budem kačila teme.

13. Гласам за дефку дана - Мурињо...контам да ће да је растури :)

14. church pub
    Noup, ne dajem imena, samo upisujem vreme i dajem linkove definicija.

onda kontam da je trebalo svi da javljamo termine tebi na PVT

15. Kada se dogovorite, pošaljite pvt meni i postujte u staroj temi da znaju i oni koji žele a prate sutra vaš meč.
    Črča :)

Čitaj malo u informacijama. :)

16. Samo da napomenem OP-u da nema mog imena među kvalifikantima. Treba da me stavite umesto Banini.

17. Sređeno Barra, mada taj spisak je nebitan, bitno je da te ima u grupama na temi za informacije :)

Ko mi nije javio termin neka javi što pre.

18. Ja ne kontam šta da radim.

19. Samo da postaviš defku u 1, ima nas četvorica čini mi se u tom terminu. :)

20. Skočimiš
    Ja ne kontam šta da radim.

Ti i Loksi kačite definicije u 13h tačno, sve ostalo je moja briga :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.