Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pripremio sam se dejse vise nego ti
Onda se nisi pripremio... Ja uopste nisam spreman, igramo se, pa videcemo :D
Sutra u 13h opaaaaaa!
Биошокер и ја сутра у 1!
U isto vreme kad i ja. IDEMO BRATORA!
ИДЕМОООО ТОРИМА!
Не знам да л је Денисикс јавио овде, модераторима јесте ваљда :)
Ми играмо у пет.
Квоте за сутрашње парове стављам у 00:00
ЕДИТ: Исплате врши дејс, ипак је он студент лол
crcooooo upisuj vrijeme odgravanja u temu za info
Noup, ne dajem imena, samo upisujem vreme i dajem linkove definicija.
Tako i treba. A ne daš pa bude: A vidi to je "taj i taj" evo mu minus zato što je on.
Uglavnom, ako ćete da pratite imamo dva ili tri duela u 1 (13-15h) i dva ili tri u 5 (17-19h). To su udarni termini. Reći ću vam kasnije tačno kad su svi. Kad budem kačila teme.
Гласам за дефку дана - Мурињо...контам да ће да је растури :)
Noup, ne dajem imena, samo upisujem vreme i dajem linkove definicija.
onda kontam da je trebalo svi da javljamo termine tebi na PVT
Črča :)
Čitaj malo u informacijama. :)
Samo da napomenem OP-u da nema mog imena među kvalifikantima. Treba da me stavite umesto Banini.
Sređeno Barra, mada taj spisak je nebitan, bitno je da te ima u grupama na temi za informacije :)
Ko mi nije javio termin neka javi što pre.
Ja ne kontam šta da radim.
Samo da postaviš defku u 1, ima nas četvorica čini mi se u tom terminu. :)
Ja ne kontam šta da radim.
Ti i Loksi kačite definicije u 13h tačno, sve ostalo je moja briga :D