Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pobednici po konferencijama
http://www.syc427.org/Schools2/shs/images/Award%20Winners/Student%20of%20Month/AMERICAN%20FLAGBOYS.jpg
Nisam siguran da može to. Ako može, i ja se prijavljujem.
Конкуренција није нормална, свако сваког може да добије.
Ајд опет поновите за ове квалификације, исто ћете слати позивнице и за њих или ће бити ко се први пријави тај учествује?
Ja mislim da je ovo drugo Frankie.
Ne bi bilo fer da su opet pozivnice. :)
Ко се пријави за квалификације. Неки који су већ добили позивнице, а нису одговорили, су добили накнадно позивнице за квалификације. Биће у сваком случају тако да ћете морати да добијете меч или два за пролаз на главни турнир.
Имам отприлике неку већ визију у глави како ће то изгледати на пролеће. Капирам да би то могло да се одради тако што ћемо квалификације да развучемо од марта до маја, и да буду мечеви само викендом, свако по један. Да направимо групе, и да сви играју квалификације, па ком опанци, Том и Џери. После главни турнир у јуну као ове године траје пар недеља.
Ja bih da se oprobam u ovome, zvuči ok.
EDIT: Prijavljujem se, da ne bude posle nisi bio izričit. :)
Joj Pekilica moj vizionar, ljubi ga Črča :D
Ima bre od blata da ga pravite kad se oladi od sajta! :)))
Kad budemo dočekivali fudbalere ispred skupštine?
Кхм, да, од блата :звижди, врти палчеве, гледа унаоколо:
Управо смо увидели једну грешку која ће бити исправљена у наредних пола сата, сат. :)
Džanki je zadužen za kvote pretpostavljam. Ima da se namlati para na ovom kupu :)
Džanki je zadužen za kvote pretpostavljam. Ima da se namlati para na ovom kupu :)
Biće iznenađenja... I ove kvalifikacije ima da budu zajebane... Vrhunska igra može da počne!
Dejse vidimo se u finalu! :)
а кад су тачно те пријаве за квалификације? ја сад ништа не разумем, јебајите ме, глуп сам, али не разумем :DD
Суб Фокусе, сутра. Назначићу у наслову теме, а онда ћу спемовати тему да буде у врху док се не пријавите у довољном броју. :))
nije problem momak, samo se ti fino naguzi, ostalo je naša briga...
:)
Dejse vidimo se u finalu! :)
Iskreno se nadam! :D
Stvarno nisam bio ironičan malo pre... Kvalifikacije će biti jako teške... I da me nisu zvali direktno igrao bih kvale, ali bi bilo zajebano! Ali vi dolazite utrenirani u kup :D
бар отприлике, кад сутра?
Videćemo, očekujem da ću proći, jedino ako ne dobijem nekog jakog ko nije stigao na prijave, onda ima da bude gusto. :)