bobi, datum se jos ne zna, al vjerovatno ce bit 1. oktobar za kvalifikacije. mislim da ce prvo kolo da se igra jedan dan (mozda i 2). svaki par dobije 3-4 teme od kojih bira jednu, i to 24 sata ranije. onda se sa protivnikom dogovoris u koliko da postavite defku i to vrijeme javite pekiju. po pustanju defke, bilo ko (osim tebe i protivnika) treba da uzme vase defke i da ih linkuje na ovoj temi, bez naglasavanja ko ih je napisao, i onda posle 2 sata se gleda odnos pluseva i minusa i odredjuje se pobjednik.
Željno iščekujem duel između Džele i Stićka. Metalac protiv fensera lololo
Moze kad god hoces samo da bude u nocnim terminima, po danu sam na faxu, ali mi te je žao nekako spremio sam se više nego Dejs, ispaces u prvom kolu(sredit ću ti nekako ban ne mogu pošteno da te pobjedim iskopat ću ti nešto) a bio si jedan od favorita
ne dogovarajte se jos, sacekajte peki da nam da znak za pocetak
ja ako pobijedim u prvom mecu idem na pobjednika meca Dzela / Kostic
opaaaaaaaaaaaa
malo da prekinem ovu nabrijavačku attmosferu :)
nema ništa da se brinete za mene, ističe mi ban u četvrtak. Sylar011
bolje je tebi da se pobrineš za to da se ne pojavljuješ sa duplog dok ti traje tamo ban, da se ne bi bančić produžio, a ti iz kupa ispao.
НАдам се да ћу ја да налетим на Костића, зато:
http://img69.imageshack.us/img69/3104/blanktshirt.jpg
:zagreva se:
El se zna u koju konferenciju idu Burzum i Black Hole ili mora da se čeka kraj kvalifikacija?
Buksno žao mi je lololo
Kraj kvalifikacija...
E da mu jebem mater, prvi put Ox a sad Kostić, moraću da se promovišem do sledećeg kupa i nabacam broj pratilaca.
Već se zna u kojoj su konferenciji, imaš na temi za informacije.
E pa Šomi...
IMA DA ODBRANIM LICE METALA TEŠKOGA :pušta menovar:
dzelo, ako te sticko dobije gubis pravo da me zoves netrve. ajde more sta si se usro!
Ne.
E pa ljudi, srecno vam bilo, i da vec jednom krene kup.
SEVER DO POBEDE!!!112
То ће ти бити тешко, с обзиром да сам се смирио лололо
Ја могу кад оћеш од 9 до 14:30, после сам у школи до 19:30, па неђе око 21, 22 идем да се дрогирам. Ти само јави је л можеш неки термин да уфатиш. Најбоље негде око 20 хасова, ово време неко, тацу и ондулатори сви ту. :)
Мени лично ће бити јако занимљиво видети Лексу и Филозофа. Јес' да је фики боље рангиран и све то, ал' може бити занимљиво