Da možete, u koji deo života biste se vratili?

1. Vratio bi se u trenutak u kojem sam počeo da kapiram kako svet stvarno funkcioniše i obradio samog sebe francuskim ključem po bukari kako bi to potencijalno što više odgodio.

2. Око 5,6,7,8 година. Период од 2000 до 2005. године.

3. Ne žalim se na ovaj deo, mada zlatno doba 5. i 6. godine nikada neću zaboraviti. ''Sam u kući'' - brat u vrtiću, mama i tata rade. Tu u dvorištu živeo neki klinac dve godine stariji od mene i imao neku tetku iz Nemačke koja mu donosila sve one igračke koje su za mene bile pojam. Sećam se da smo igrali fudbal na segi, zaginemo po 3,4 sata.

4. Италија, лето 2004.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.