Polna dilema

1. Razmišljam o ovome celo jutro i ne mogu da odgonetnem zagonetku naime pokazalo mi se novo dugme na guglu i kad sam klikno skonto sam da je to onaj gugl+ e sad kad sam pokušo da se registrujem iskoči mi ovo
    http://i1103.photobucket.com/albums/g471/dusdan47/Untitled-71.png
    E sad ja sam učio u školi da postoje dva pola muški i ženski doduše postoji i severni i južni pol al nisam znao da su se i oni izborili za seksualnu ravnopravnost
    Molim pomoć

2. hahahaha, koji trip!

3. Ne razumem za šta ti je potrebna pomoć. Ne možeš da se odlučiš?
    :))))))))

4. Čovek se pita dokle je sve došlo. . .

5. Jeb'o sam neki dan ove "izaberite". Odrade pos'o.

6. Ne razumem za šta ti je potrebna pomoć. Ne možeš da se odlučiš?
    :))))))))

Pa ima i toga šta ako pripadam nekom drugom polu a nisam ni svestan da su ga izmislili i živim u zabludi da sam muškog pola :)

7. Hahhaha to je za dvopolce ;D

8. "Osećam se kao žena, ustvari sam muško..."

9. Možda si zec :))

:)

10. To sam ja hteo da predložim na vukajliji, šta ako neka trandža oće da se registruje... :)

11. Treba iscimati kaizena da doda "zec" i "ostalo" lololo

12. Реално! Ја бих био зец, енитајм!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.