Prijava

Нема ту уиграност, уиграли су се довољно на припремним текмама...Једино ме брине одлазак Пековића, и недоступност Мачвана у НЛБ лиги, до јануара...они су, малтене 40% екипе..не могу да замислим радуљицу и катића као центре

Varaš se oko Raduljice. Popričaćemo na ovoj temi u aprilu

Ma kakva crna uigranost?
Još jedno mjesec dana, nema šanse da ovaj tim pokaže sve što zna prije decembra.

Па и Ивковић је рекао да је Радуљица ретардиран, сви су мислили да ће бити нешто од њега...све што лик зна је да каже судији ''маму ти јебем ја да ти маму јебем'' и да га гледа болесним погледом

Kidaće kad ode Peković. Živi bili pa videli. On je igračina.

najveci problem nam je sut sa polja, nema moderne kosarke bez suta za tri poena, moras imati barem jednog sigurnog trojkasa i jos 2,3 igraca koji s vremena na vreme pogode...inace raduljica je fenomenalan centar, samo da se ukopi u sistem i tu nece biti problema...glavni problem je slab sut

prosli mec protiv efesa smo imali srece, isao nas je sut sjajno celo prvo poluvreme ali onda smo igrali jezivo slabu odbranu i cim nas je stao sut u trecoj cetvrtini nastala je katastrofa... danas je odbrana popravljena ali sut je i dalje ogromna boljka...to se pokazalo i protiv radnickog i protiv krke jednostavno nemamo dobre i konstantne sutere...

Slažem se sa gornjijem postom.

Imamo Andjusica koji je fenomenalan šuter, ali iz nekog razloga mnogo više minuta dobija Čakarevic koji je OK igrač ali defanzivnih karakteristika. Džaba sve ja se moram osvrnuti opet na pleja... Low je zbunjeniji od dva ludaka u buretu sto bi rekao Sofronije... Nemamo organizovanih akcija već sto kaže neko gore gledaj samo da nekako bacis Pekovicu loptu dole pod koš ili odvali tricu pa šta bude bude. A i dalje imamo neadekvatna rešenja za zonski presing pa nam treba jedno 16 sekundi da prenesemo loptu i postavimo napad. Onda šta uradiš za tih 8 sekundi uradiš. Jbg biće bolje ekipa je po imenima odlična, ali po uigranosti još mnogo štošta ne štima.

Радуљица да поради на слободњацима, јебемуматер не може да гађа онако...има проценат мање од 40%

andjusic ima dobar sut ali nema konstantan sut, verovatno zbog neiskustva, a i kada je on u igri odbrana trpi...a upravo je razlog sto nemamo dobre organizovane akcije zato sto ne mozemo da pripretimo iz suta i onda nam protivnici skupe reket i znaju da cemo da bunarimo na centre. kada si raznovrstan, kada pretis i sutem onda ti oni izlaze na sut pa mozes i lakse da spustis a i mnogo lakse je centru kada ga udvoje da zna da ima sigurnom trojkasu da vrati na trojku. ja kazem treba jos dva sutera minimum. ne mozemo jednostavno da napravimo visak u napadu, nije to kvalitet za evro ligu. dace bog da nas krene u pioniru pod naletom publike, da nekome ne bude dan, pa nekako da se ukljucimo u tu borbu za top 16 ali bice jezivo tesko.

Данас поправни!

ne mozes nista bez suta...skupe ti odbranu i onda moras da bunaris unutra jer ne mozes iz vana vola da ubodes. pod hitno 2 sutera inace cemo se grcevito boriti za fajnal for u aba ligi a o evroligi necu ni da diskutujem.

Мислио сам да Јарамаз може да се носи са притиском играња на овако битној утакмици, са обзиром на његов, тренутни наравно, квалитет..али сам погрешио...ето може се рећи реприза оне текме у четвртак, осим што је суђење било очајно, Владе Јовановић би морао да врши притисак над судијама много много више., а не да се дере Лучићу и осталим клинцима...почињем да сумњам у његово тренерско знање...

nema on autoritet da vrsi pritisak na sudije, ovo mu je druga godina trenerskog posla i odmah bi mu svirali tehnicku a nema ni toliki autoritet medju igracima kao sto ima vujosevic, to je razmuljivo. bice jovanovic vrhunski trener, samo mu treba par godina iskustva. kakav god on trener bio ne moze ni on da napravi pitu od svega. jednostavno ovaj tim nema kvalitet. nije strasno izgubiti 2 puta od makabija po desetak razlike u gostima, to je normalno, nego je to makabi sa pola snage a mi dajemo sve od sebe i ne ide, jednostavno nemamo kvalitet, ne mozemo da napravimo visak u napadu, nemamo sut...pod hitno dovesti dva beka sa dobrim sutom

и под хитно довести центра, који ће играти уместо катића, кад пековић оде у НБА.

Morao sam da se ulogujem ovde, da se istresem, ne mogu po portalima.
Elem, Partizan. Očajno, očajno, očajno, moglo bi se čak i reći očajno. Odbrana tu i tamo dođe na svoje, napad - nikako! Krivac - Vlada Jovanović, delimično i skauting ili ko je već doveo Low-a.
Ne mogu da poverujem da neko može da forsira toliko ružnu igru, slobodno reći antikošarku. Okej, imamo dobrog centra (Peković), Raduljica odbija da igra, da li je taj "period adaptacije", ili šta već, nije nikakav, i razumem da se igra košarka orjentisana prevashodno na spuštanje lopte u reket njima. I šta se dešava? Ljudi iz suparničkog tabora koji su zaduženi da gledaju rivala, provale da mi spuštamo loptu tamo 90% vremena, i šta urade - skupe u reketu! Sad, normalan čovek bi rekao da je rešenje da taj lik kojeg okruži 3 protivnička igrača, izbaci loptu beku, koji, pokretom ruke zvanim ŠUT, plasira loptu u jebeni koš! Ali ne, Vlada Jovanović bekovima brani šut, jer nema drugog objašnjenja za igru u napadu! Kako jedan igrač (Čakarević) koji je u Radničkom beležio 15 poena po utakmici, prolazio u reket, šutirao, bre IGRAO, u Partizanu ne postoji?! Trener je jedini odgovor.

Ne, nisam jedan od onih koji ne trpe loš rezultat. Prošle godine je imao moju podršku i pored onog katastrofalnog starta, 'ajd rekoh mlad je, treba ga istrpeti. I uzeo je sve na kraju, što je, složićete se, sa Partizanom vrlo lako ostvarivo. I ove godine bi on sa ovim timom lako otišao na fajnal for ABA lige, do finala sa Makabijem i to je to! Lako je igrati protiv Zlatoroga i Zagreba i tih pički materina sa ovim timom, i nikakvom taktikom.Krivo mi je što roster ima potencijala za velike stvari, ali je loše vođen, i to je jedini razlog što sam protiv njega. Kao što sam rekao kad otvorih ovu temu, mislim da ćemo se kroz naše prvenstvo prošetati i kup uzeti pa čak i ja da ih vodim. Ali top16 je sa ovim čovekom neostvariv cilj, što je prava žalost, s obzirom na sastav.

Igrači:
Kecman - Ne može. Nikad nije ni igr'o tu odbranu, ali da bude toliko loš u napadu, neprihvatljivo. Doviđenja, i naravno, hvala za sve.
Low - Lafajet je bio tata za njega u ovom periodu. Ako smo mogli njega, možemo i ovog.
Peković - još jedan u nizu stranaca (Veseli, Roberts, Bo), koji ima više srca i poštovanja za dres i grb kluba u kojem igra. Samo reči hvale.
Mačvan - Milina, milina.
Đekić - Ne vredi, ne može. Još mu je Dule davao da igra, nije mogao. Ćao Đekaraaaaa.
Anđušić - Loša odbrana, solidan napad. Polako.
Lučić - Zajebah se, grize i ovaj. Trudi se, bori se. Nek' se igra.
Milosavljević - Popravio se 200%. Odličan.
Raško - Katić
Raduljica - tra la la la la. Bole njega kobas.
Božić - vidi pod "kecman". Samo odbrana umesto napada.
Jaramaz - za svojih minut i po ne uradi ništa.
Čakarević - PA ŠUTNI JEB'O TI SVE SVOJE! Uradi nešto, kad već možeš.

Uh, morao sam da se istresem, zabole me da li će neko čitati, sad mi je lakše.

procitao ja, velikim delom si u pravu, fino vidjenje. samo mi iz nemoci spustamo loptu dole i onda kada nas udvoje ili utroje cak, dzaba povratna beku kada nema sigurnog sutera, to kapiram da im ne brani trener da sutne, nego malo jednostavno nemaju siguran sut i nemaju poverenja u njega, jednostavno se oseti problem kao i kod nase reprezentacije, ne mozes ti da igras kosarku bez 2 igraca od 5 koja imaju sjajan sut za tri jer ti kada pogodis dve vezane trojke, onda odbrana mora da izadje, ne moze da skupi tako, pa je lakse i gurati na pekovica, mora jednostavno raznovrsnost, ne mozemo da napravimo visak u napadu. izgubiti 10 razlike od makabija u gostima je dobar rezultat ali se vidi da nemamo kvalitet, to je tako bolno ocigledno.

bravo bravo slazem se

безидејна игра до зла бога, изведу лопту дају црњи, црња дрка 10 секунди. да пековићу, радуљици, катићу доле. никакве посебне акције нема, пожртвованост у одбрани изостала. немамо играча који ће направити превагу. све је некако бледо.

довести вујанића, послати божића да игра домаћу лигу, кецамна у старо гвојзе, калити лучића, милосављевића, анђушића, чакаревића и онда продати по повољној цени.

Sad ćemo da vidimo dal smo doarsli evropi il samo ABA ligi... Jedva čekam meč.