KK Partizan

1. Viliams, Marjanović, Dženkins i Cirbes se plaćaju više nego ceo Partizan, na tu četvorku se troši preko 1.5 miliona evra sigurno,

LOL
    O
    L

2. A Direktor se utrco kad je čuo za Sašoa.

3. pakle, kolko kod tebe u odeljenju navijalo za partizan?

si vido kako tužno detinjstvo janpi imo

4. Brate kod uciteljice samo 1 navijalo aa partizan kod mene. Verovatno je to bio janpi lololo

5. Vid kolko ih idite do WC-a jer vam se smrznulo govno u dupetu LOOOOOOOL

6. ma to bilo tipa treci razred osnovne. sledece godine partizan osvoji i vec je pola pola.

lol da, 2 godine tuge kad osvojite. kako li je vama 15 jebenih godina lololo. rasni ne pamti titulu u basketu smem u po 100 jura

7. rasni ne pamti kako te juče napušavo
    a ne zvezdinu titulu u basketu

8. Otkad se Rasni rodio pa do sad, zvezda nije uzela titulu, e živote šta mu napravi.

9. Lagano uzimamo titulu.

10. Gledam ovu pesmu sto je pako okacio i vidim nije mi jasno ovo. Vi grobari se ložite na neki fazon kao da ste irci. Brate vi ocete da kad se pomene everidz grobar da se misli o nekakvom irskom advokatu koji pije tamno pivo u pabu i ima kariranu košulju. A vi ste u stvari sa otromboljenim stomacima. Sve neki fazon nesto strano, neki kurac a u stvari isto sve.

11. Ako osvojimo neki trofej ovoga treba naterati da pojede sva govna koji je izasrao.

12. Mlatoni, tako se ne teraju igrači ako ne znaš da imaš bolje, a kol'ko vidim ne pojavljuju se novi.

Đoko je sam kriv što nije dobio veću šansu, a i on je tražio raskid ugovora a ne Partizan tako da ne znam o kom teranju pričaš. Verovatno je i Rašković tu umešao prste, kad se zna kakav je njegov odnos s Duletom. Za Kuzeloglua je još kad je dolazio rečeno da ima dobre fizikalije i ništa više, taktika i tehnika nula. Bezbradica je tu da se učini usluga Mišku, a Aranitović da se privuće mlađi brat, tako ja kontam.

13. To sa Aranitovićem mi ne ide u glavu. Dečko je Lebron lično za Daloa, a ovaj mu uzima minute. Mada, možda i Dalo ima nekog brato kojeg pecamo. :D

14. e, jahali smo vas pozzz
    mada vas jesu i sudije malo jebucnule haha
    elem, eto vam Dalo, pa pljujte mene kad vam lepo bez sprdanja pričam prošle sezone
    al' bole vas kurci, kad dođe i Glišić u prvi tim on i Vanja pišaju boraniju

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.