Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Задар нам је увек било једно од најтежих гостовања у Европи. Сећам се да смо тамо једном добили после два или три продужетка, где је Милоје погађао тројке, пола нашег тима (буквално пола, шест играча) изашло због пет личних, а Задар извео више од 70 бацања. На крају је било 111:110, чини ми се, а Задар је дао тројку за победу која је била призната, па поништена. Е ТО ЈЕ УТАКМИЦА, ЈЕБО ТЕ СУНЦЕ! Од тад, па до прошле сезоне смо увек губили у Задру.
Пробаћу да нађем статистику са те утакмице.
ЕДИТ: Нема нигде, јебига.
Jebaćemo Zadroa, sutra, jako, biće 44:50 za nas.
http://www.abaliga.com/game/146_5/Zadar-Partizan#statistic_FullStatistic
Lololo
baš sam ga sada potražio, i našao. :D
http://www.abaliga.com/game/146_5/Zadar-Partizan#statistic_FullStatistic :(
То је то, браво. Задар 52/70 бацања, Милоје три тројке!
ovaj mali debilčić dalo neka razduži opremu
a i ovaj milutinov je upadljivo glup momčić
sakate nas sudije
sakatimo sami sebe
Kakve kurceve sudije gadjamo 25% slobodna
Ovo za sada gubimo zbog genija na klupi, i Duleta, koji mora da se najebava majke sudijama. I jedini krivac za eventualni poraz je Dulo.
Ej bre, ovaj je za prvih 15 minuta rotirao samo 7 igrača, malog Marinkovića pušta na 1,5 do kraja, Draganu 18,5 minuta, počinje bez Pavlovića. Šta koji kurac.
Da smo šutirali bacanja pristojno, a mi kao jebem li ga šta... Strašno.
Jedina dobra stvar je što u drugom poluvremenu ne može gore od ovoga.
EDIT: Zapata i da je bila neka sudijska greška, video sam po koju na obe strane, nema opravdanja za kriminalnu igru.
Ako izgubimo od ovako usranog zadra dofaticu konopac da pucam u glavu
Тест за Бориса Далоа:
Ако си сам под кошем, ти:
-Дајеш зицер.
-Дајеш лопту Гашићу.
e jbg
gagara je za miutinova nobelovac
Sad će neko reći, jao kakav maler sa povredama, ma kakav maler, ovaj Gagić ne zna da trči, nije ni čudo što se skršio.
griješiš. sad ću ti ja reći da si degenerik i da mršćeš sa teme jer sam nadrkan i ne mogu da čitam maloumne postove sem ako ih sam ne pišem. kada odem iz kuće ti se burazeru vrati pa kuckaj, nije frka
strašno
Nikad neću razumeti ove poteze kad Gagić, Milutinov i još par njih naprave ofanzivni skok i onda se okreću pored trojice da daju koš i bace loptu u kurac, umesto da vrate samom igraču na trojci. Andriću pogodi nešto kad si sam, nećemo se ljutiti. Sudije lopovčuge. Jebi Zadre kad smo glupi.
GOVNA GOVNA GOVNA
Nismo za f4. Realno. Gledacu ih iako su govna ali ovo je za neko jako sedmo mesto. mrs