KK Partizan

1. Inače Danilović i Todorić su sve dogovorili sa Marićem, ali ga Dule nije hteo, ko zna šta je po strani, možda Marić nije onaj stari.

2. Navodno ga je Dule zvao telefonom i ovaj rekao da bi volio igrati za kikiriki, a ne za sjemenke kao ostali i tu Dule popizdio, odjebo ga za sva vremena.

3. Ma nek ide i dulo vise u kurac sa ovakvim provalama

4. A transkript razgovora Danilovica, Todorica, Marica i Duleta?

5. Kazu da je Pekmen uradio nesto sto ce nam mnogo pomoci.. NE znam sta.. dal je dao kintu za pleja, dal je dao kintu ovako, nem pojma, al eto

6. Kazu da je dule popustio i zvao miska da pomogne, koliko je tacno-ne znam.

7. Pa ako je pekmen dao pare, onda ga je vrv zvao i reko daj nesto al da valja lolo

8. Ја сам чуо да је Дуле звао Мишка и да му је рекао да може да се сарађује, али да Мишко долази свако јутро у 7 и шутира на кош док не почну тренинзи. Овај му је залупио слушалицу на кеца. Тако сам ја чуо, не мора да значи сад да је истина.

9. Moguce, ne smem da tvrdim pouzdanost

Samo nastavak kaze da je misko malo likovao ali ne bih ja brinuo u vezi toga, nece on propustiti priliku da uzne neke pare

10. Truc, misko duletu zalupio? To sam i ja cuo, samo malo drugacije nesto se kao smejao prvo, drkao ga malo hehehe

11. Kako Truc iskusno tovari sve pouzdane informacije sa navijackih foruma :aplauz:

12. Е псето, кад си ту. Јеси ти летос зајебавао што је на Богдану свирано 9 фаулова? Шта кажеш за Ракочевих 20 против ФМП-а 2004, лол?

13. Skapirao sam da me tovari ali kasno.
    nije sa foruma, malopre cuo u kaficu od caleta jednog vaseg ali sam lepo reko da ne smem da tvrdim

14. Е псето, кад си ту. Јеси ти летос зајебавао што је на Богдану свирано 9 фаулова? Шта кажеш за Ракочевих 20 против ФМП-а 2004, лол?

Jesam. I video sam da si pitao i na nasoj temi ali sam mislio da precutim :)

15. Добро, поштено. :)

Иначе, што се тиче тих инсајдерских информација, не знам каквих се све нисам наслушао у животу. Вероватно сте и ви свашта чули. Али ако мало размислиш и пробаш да претпоставиш шта би могло да се деси, сто посто ћеш имати бољи проценат погодака од било ког инсајдера. Прво, имаш гомилу измишљених информација, онда имаш информације које је неко погрешно чуо или схватио. А онда имаш и оне које су намерно лажно лансиране (КОМЕ ТО ОДГОВАРА ДА СЕ ЛАНСИРА БАШ У ОВОМ ТРЕНУТКУ?). И на крају имаш и оне које су тачне, али се промене околности. Тако да ценим како тек нека свака двеста педесета стигне до форума како треба.

16. Slazem se.

Ja sam samo hteo da vam prenesem sta sam cuo, nemojte me tuci :(

17. сморили сте.

желим да причам о кошарци.

Јебаћемо или ћемо бити јебани у Задру? Њихова екипа ми је непознаница али добити цедевиту на гостовању, решпект. С друге стране, назнаке паљења машине не могу бити игнорисане.

Мислим на ваљак, дашта.