Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Zadar je oduvijek bio teško gostovanje. Ne trebate očajavati poslije ovoga, evidentno je da se mašina pali!!
ovo nije slucajno on ovo namerno radi izbacite ga mamu mu jebem da mu jebem
Ja se na njegovom mestu ne bih vracao u beograd
Tresem se zbog jebenog idiota Andrica! Crko majci samo sam vas cekao da dobijete za ogromne pare, i jos bi se racunali produzeci u Sokeru.
Ako ga budem sreo negde u gradu, picku cu mu izlomiti.
Човек је латентни звездаш, евидентно је. Под хитно најурити из клуба. Ово постаје главни приоритет клуба, не евролига, не титула него најурити андрића
sestra ti se pali, jelte
Хајде да покренемо петицију да га истерамо из клуба. Човек ничим не доприноси. Ничим.
kurcem te spičim ;)
Ја сам скроз озбиљан. Чисто да говно призна да је Циганин, и да му се не игра овде. Не треба га давити, шибати га треба
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-xfa1/v/t1.0-9/1461295_956327424396037_6912047564857519949_n.png?oh=72a424d32b8e270e4e08ed2e464b2a50&oe=5542D21C&__gda__=1426543692_93fd5709ccdeafe9aad0000b57dc4c7a
ja bih vujoševića udario nogom u glavu. čisto da vidi da sam jači.
sportisti su generealno pizde. ukinuti sport. eventualno uvesti neke gledijatorske igre pa kada se usereš i promašiš neko bacanje pojedete neman ili bugarin pa se ti zajebavaj mili moj. sve go šupak i prevarant.
Мене у принципу боли курац и да не одемо на тај Ф4, али јежим се од помисли да отворени циган игра за тим, и то важну улогу и да минира намерно.
Zasxto misliš da je Zvezdaš? Znaš nešto, ili kenjaš? Umeo je on prečesto da pogađa, i ima mekan šut, ne bih ga ja šutirao tako lako.
A onaj crnjo vaš. Brate nemam reči. Jedan kršten napad s njim na pleju ne možete da odigrate. Pre bih dao i Pavloviću da organizuje sve, nego Dalou. Kom Pavloviću i Gagiću bih dao da prenosi loptu. hahaha
Ma ja bi lagano vratio Salica da nam igra pleja prije Daloa
Dalo je beskorisni etiopljanin jbg
Усра вас Дуло својом глупошћу са судијама... Курац бисте играли овако да је кренуо да дави редом.
Jebote, spremam se za slavu, i ortak koji prodaje KIA avtomobile, gleda basket u kladzi,okoreli grobar i prica 20 minuta kako je Andric dosao da kupi neki auto sa ujakom kod njega, hoce da da uscesce 5 soma eura, pa ostalo na rate jer mu je ugovor jos 18 meseci, Dule kao se smorio jer ide 95icom na treninge, izvadio 6500 soma eura iz dzepa (LOL, ja oplako na ovo), koa ne moze tako, i na kraju mu ovaj ortak uvali neki auto sto je presao 30 soma za 7000 u kesu. I kao dere se Andricu, Andricu, i ja odem na slavu i pogledam posle, vidim da vas usrao. Mogu zamislim koliko se smorio lik.
Elem,Dule vadi iz dzepa 6 soma eura, a ljudi igraju za kikiritki.
Elem..
http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20130206201840/logopedia/images/5/5c/Cipiripi.gif
pozz
NE DOLAZIMO NA VAŠU TEMU NJA NJA NJA
Mrš govna jedna smrdljiva jebo vas Krcun redom sve da vas jebo izgorili dobogda retardi jedni daunovski
znaš!