Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Realno jebes titulu i sezonu u kojoj bar jednom ne pobedimo sami sebe...
Od onoga gore ne moze.. Ni suta za 3 , ni suta sa penala, ni kosarke, ni odbrane ni napada, a sto je najgore ni volje. 37 minuta su igrali sa kurcoboljom, a onda kad su videli da ponestaje vremena onda se uozbiljili.
Da smo igrali celu tekmu kao poslednja 3 minuta mi bismo ih odrali 30 razlike,al jbg.
Ne znam cemu prozivke za Andrica, da on nije pogodio 2 trojke, kurac bismo bili u situaciji da sutiramo za produzetak. I Gasic isto budala, ladi Saleta, forsira Daloa,al na kraju krajeva, najveci krivac je onaj koji ih je ostavio na cedilu..
Al na kraju krajeva, ne mogu oni toliko da gube koliko mi mozemo da volimo Partizan..
иди читај гтр и ради фотошопове франца кафке на фацу предрага луке
Андрић говно.
ђе вам евролига?
Ne brini pseto :*
Inace, povredjeni su nam Gagic i Milutinov (ne zna se jos na koliko) al cenim da propustaju tekmu u Evrokupu) a za Buducnost cemo videti..
Za pleja kazu da je blizu,al to vise nista ne verujem..
Valjda treba Pavlovicev menadzer da nam nadje nekog. Jedan je neki McNeal, a drugi neki iz Amurike..
покријте се ангели :*
Gagic i Milutinov povrijedjeni?
Bezbradica decxko zasuci rukave, igras nam centra lololo
Sa ovim se apsolutno slažem.
Prvo, da Dule nije krenuo u boj sa Beloševićem ovo bi dobili.
Drugo, Gašić, stekao sam utisak da on nije ni bio na utakmici, osim ono kada je tražio od sudije da pogleda snimak. Scena koja mi je bila najupečatljivija vezana za njega je kada se Milutinov drži za leđa, jedva hoda, a ovaj ga drži na parketu u fazonu mlad si ti igraj kroz bol, pa imaš Bezbradicu na klupi maloumniče, oni ionako nisu imali centra u tom trenutku, jebeš mismeč.
Treće, nije Andrić kriv za poraz, dečko je uradio nešto što niko nije očekivao od njega verovatno, dao je trojke kada se trebaju dati, ja sam ga smatrao igračem bez muda, sinoć mi je malo promenio mišljenje. Da smo šutirali bacanja 19/20 pa i da se ljutimo, a na šutu 7/20 nema nikakvog razloga, pa Pavlović i Tepić kao najbolji izvođači su imali 1/7?!
Četvrto, opet Gašić, onaj čovek nije čuo za rotaciju igrača. Prvo poluvreme Milosav odigra maltene celo, drugo ulazi tek u poslednjem minutu treće. Marinković imao manju ulogu u tmu od Daloa, Mačvana izvukao u jednom od ključnih trenutaka, uveo mrtvog Bogdanovića, od koga je Bezbradica 2x puta bolji igrač.
Ali što napisa Gazimudo, ako budemo igrali kao poslednja tri, a meni se ipak čini da je bilo poslednjih 5 minuta, nije ni bitno koliko. Mi idemo u plej of.
Igrali su kao da im gori pod nogama, pa na tabeli nam gori pod nogama, onako moraju da igraju do kraja sezone, bez razmišljanja, a mogu, samo je pitanje da li će hteti. Jer je dobar deo utakmice izgledalo kao da im se ne igra.
Gasic je potpuni idiot i apsolutna neznalica, to je prosle godine pokazao protiv Bajerna, kad je prokockao sanse da se prodje dalje, iz cista mira i iz ciste gluposti.
vujosevica treba u cvarke pretvoriti da ima neke koristi od njega.
“Ima puno zlonamernih komentara iz Srbije, Žeravica je komentarisao penale i ne znam odakle mu kredit za to. Jeste bio prvak sveta, ali nije osvojio nijednu klupsku titulu. Trebalo bi neko gospodski da ostari i bude dobronameran, posebno ako ima dosta putera na glavi. Partizan je puno puta bio prvak Srbije i Jadranske lige, učesnik Evrolige, ali ušli smo u tešku finansijsku situaciju. To bi mogao da kaže samo pokojni profesor Aca Nikolić. Ali, nažalost, smrt prvo bira najbolje”, dodao je Vujošević.
Душко прс'о начисто. Ајде да не коментаришем ово неукусно постављање у ред пред св. Петра и да не коментаришем сулудост изјаве "био је првак света, али није Југославије"... Али ме изненадио да ни он не признаје титулу коју смо освојили против БФЦ-а коју је Партизан освојио са Жеравицом на клупи. Да није и Душко у фазону да су нас пустили, лол?
Znaci niko da kaze da se sa trbina culo: "ubij srbina"? To mora da iznervira igrace, normalno da nisu imali volje da igraju.
Picke ustaske sve bi ja to atomkom
Sve i da je obican navijac koji gleda utakmicu jednom u godinu dana a ne zeravica odakle njemu pravo da nekoga pita odakle mu pravo da komentarise procenat slobodnih bacanja?
Pa valjda svi vide koliko je pogodjenih bilo, niko nije dovodio u pitanje neke takticke zamisli, minutazu, formu, davljenje ili bilo sta nego procenat. Slobodnih bacanja.
Odakle njemu pravo da komentarise zvezdu, covica, vucica, arape, ruse, fmp, uleb, fibu, jadransku, sudije, delegate, politiku, geopolitiku, budzet, socijalnu politiku, ekonomiju, telekom, rad javnih preduzeca....jel ima nesto da nije komentarisao??
edit: mislim glupo je uopste i pricati ko i sta je zeravica...
Da ne pricamo o temelju za prvu titulu i dovodjenje mozda i najvece partizanove legende ikada
Jel to ono kad su poveli 2:0 pa pali u formi i pukli 3 zaredom(2 kod kuce lol) a njihov trener(muta) dosao na kraju sezone u partizan?
http://s.tf.rs/2013/12/14/Haris-Brkic-2.jpg
Nikako da iskopam snimak kad je pljunuo Acu Petrovica
nećeš ni naći.
haris je poslije dragana najveći tragično izgubljeni sin partizana. neka počiva u miru.
Jedan je Haris Brkić!
https://www.youtube.com/watch?v=cWymnTOOq-k
http://i.imgur.com/AIpSwFA.png
<3