Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Pa normalno da ne može kada je KKCZ zamrznuta/ubijena/likvidirana/ne postoji.
Ma voleli bi vi i sa fmp-om sto je jos gore
Neka, hvala, imamo mi i previše tradicije da se ponižavamo na taj način - fuzionisanjem :D
Najteze je prvi put, posle ide lagano da ne kazem ko podmazano :)
nema šanse!
mi možemo da se spojimo samo sa nekim srpskim klubom
разлог из кога не бих навијао за фузионирани облик је прост. читав живот сам навијао за један клуб. нисам учен да за њега навијам ни да га волим, него сам као клинац направио избор. клуб није риба, па када ми се на њу више не диже ја нађем другу. клуб је животно опредјељење, рекао бих морално.
ако ми је клуб угашен или замрзнут ја нећу тражити замјену за њега. образ, част, достојанство - назови како хоћеш.
чергарима нећу да судим, али не могу ни да их схватим. мада, волим да си умишљам да је то разлика између ''њих'' и ''нас''. не би ни било занимљиво да смо исти, јелте.
Najteze je prvi put, posle ide lagano da ne kazem ko podmazano :)
Mi to znamo samo u vezi titula.
тенденциозан наслов блица. вујошевић претјерује, ако жеравица нема право да се критички осврне на игру партизана ко би такво право имао?!?
http://sport.blic.rs/Kosarka/Domaca-kosarka-i-ABA/264509/Evo-kako-je-Ranko-Zeravica-reagovao-na-paljbu-Vujosevica
Жеравица не би требало да се јавља с обзиром да је поред Партизана тренирао и Звезду. Oh, wait...
ovo za klupsku titulu je pojeo govno
http://sr.wikipedia.org/sr-el/%D0%A0%D0%B0%D0%BD%D0%BA%D0%BE_%D0%96%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%86%D0%B0
Псето, као што видиш ретко ко би волео да се фузионише са Звездом ни са једне адресе, лол. Али кажем како би то било решење које би онда разјебало секташко размишљање и могли би људи да се баве спортом. Наравно, то ново спортско друштво би се звало Партизан, просто зато што је много лепше име него Звезда. Петокрака је као симбол кроз историју компромитована, док су партизани и дан данас широм света симболи борбе обичног човека за слободу.
ако ми је клуб угашен или замрзнут ја нећу тражити замјену за њега. образ, част, достојанство - назови како хоћеш.
чергарима нећу да судим, али не могу ни да их схватим. мада, волим да си умишљам да је то разлика између ''њих'' и ''нас''. не би ни било занимљиво да смо исти, јелте.
Капирам то, али јебеш га, мени су клуб људи. Ђорђевић, Даниловић, Стевановић, Кецман, па и Вујошевић. Ако клуб настави да живи са истим људима на другој адреси, не капирам како одједном због промене адресе, пореског и матичног броја или спајања са неким другим клубом или какве друге економско-правне заврзламе промени нешто у личној карти клуба... Како такве техничке ствари утичу на твоје емоције?
Ma voleli bi nego se pravite ;)
Ja ne bih voleo tu fuziju, ne bih mogao da zamislim da sa nekim ljudima navijam za isti klub...sa nekima se prozivam fazon 20 godina vec, kako da to stane?
Jedino ako ga nazovu cetnik, velika srbija ili tako nesto, onda bih malo razmislio.
FK Kokarda?
Па да хоћемо са вама да се фузионишемо, то је као да уђеш у оне собе са огледалима у циркусу. Има вас десет и никад не знаш где је она права, лол. Је л' треба да се спојимо, па да испадне да није то права Звезда, него да смо се фузионисали са неким тамо Радничким или којим већ. :) Морате прво да се саберете.
Ne možemo da se fuzionišemo sa fmp-om zbog adrese.Već imaju tri mnogo je četri jbg
http://www.dodaj.rs/f/z/RH/1zaSYaZh/nijeovdenijeovdedeje.jpg
lol brate al si ti glup. mislim prejak mi je taj tip ljudi koji govori mi smo bolji ljudi jer navijamo za zvezdu/partizan lol ja bih se zabrino da tako razmisljam al dobro, to je razlika izmedju normalnih i debila
Не зајебавај. Исекао си реченицу, лепо је рекао човек
loooooool kacete da ukapirate da je cigan, isto kao i peder, karakterna osobina.
I to je cigan jos gore od peder jer je cigan u stvari peder na kub.
To nema veze sa klubom, ja znam neke pedere i cigane koji nisu navijaci komsinice, al tako slatko ne bi stao kolima da vidim da ga je neko pregazio ispred mene..
cigani lazu, pljuju, smrde i glupi su. Uz to su i sljam i samo gledaju kako da zajebu. to nisu predrasude, to su cinjenice.
Pseto, posto si vec tu,deder ti odgovori: Da li bi pristao na zamenu budzeta KKP i KKCZ i zasto ne?
prvo moraju da shvate
DA JE GROBAR BREZKARAKTERNA OSOBINA