KK Partizan

1. Ne pomazu ni sudije kaci ustasa lololo

2. Volim kad se ustaše karaju međusobno.

3. Главни, за тебе важи исто. Ако имаш до 12 година, онда и да толеришемо, овако...

4. Пишај уста цедевитоу! опаааа

5. Главни, за тебе важи исто. Ако имаш до 12 година, онда и да толеришемо, овако...

Smanji frustracije decxko, sutra tucin dan opušteno.

6. Pazi sad kad FMP pukne lololo

7. Glavni
    Volim kad se ustaše karaju međusobno.

Verujem ti, volite kada se oni koji vas jebu zadnjih 30 godina jebu međusobno. :)

EDIT: Nego sada bi nam leglo kao budali šamar pobeda CZTa protiv Olimpije, i onda kada bi ih i mi dobili sledeće subote izbacili bi ih iz trke za plej of, plus se Cibona raspada (otišao i Markota, mada su prošle sezone posle raspada podigli igru, ali ove ne vidim sa kim to mogu da urade) tako da bi rešili time pitanje plasmana, mada opet ima do kraja sezone još dosta, tako da ne treba žuriti sa zaključcima, ali bi ovo bio idealan scenario.

Plus bi mogli da se fokusiramo na napad na treće mesto onda, što garantuje mnogo podnošljivije polufinale. Od onoga kako sada stoje stvari.

8. Stvari se odvijaju sasvim lepo.

9. Slaviče se titula!

10. El ima neko slučajno onu sliku de Bertans šutira troiku a 50 cigana iza njega se hvata za glavu

11. http://www.dodaj.rs/f/1P/w/XEVXKeq/unnamed.jpg

Naravno, čuvam je u folderu pod imenom Silovanje.

12. Nego sada bi nam leglo kao budali šamar pobeda CZTa protiv Olimpije, i onda kada bi ih i mi dobili sledeće subote izbacili bi ih iz trke za plej of

Dokle bre da igramo za vas :)

13. HOĆEMO DECU NA PARKET!

14. Dokle bre da igramo za vas :)

Pa još protiv Cedevite i ja zadovoljan. :)

Mada ovo i nije toliko bitno, ali bih voleo da se izbegne polufinale CZT KKP, jer bi atmosfera bila na krv i na nož, pogledaj samo finale KLSa prošle sezone, koje je bilo samo pitanje prestiža, a zamisli minimum tromeč za Evroligu, ne bi me čudilo i da bude mrtvih.

15. Dokle bre da igramo za vas :)

Ne igrate vi za nas, vi obarate REKORDE!

16. Ne znam CKM, tripujem da ne bi bilo mrtvih. Koliko znam oni bojkotoju ABA ligu iz sada još neutvrđenih razloga.

17. CKM ja sam brate ubeđen da bi lagano prošlo incidenata bez. Turci jebeni su nas ujedinili, još to drži kapiram.
    Šega Dž brate, znamo se. Mada istina to za rekorde :)

18. Ne pišem ovo prozivački, ali znaće Čović tu da dovede atmosferu do usijanja, bitnija je njemu EL nego bilo šta, zbog para, ubaci neki evro vođama u džep i oni obustave bojkot ABA lige do finala, a posle sve na staro. Isto kao što i Dule zna da popali mnoge navijače.
    Džoni, ako se dobro sećam, bilo je nekog navijanja na derbiju sada što smo igrali, koliko je to bilo organizovano ne znam, a čak i da ne bude organizovanog navijanja biće tenzije.

A Boxere meni to ujedinjavanje navijača ne pije vodu, ako se ne varam na pre ili posle prošlog derbija u fudbalu bila neka tuča, a pre toga se pisalo ujedinjavanju navijča posle onog drona sa Albanijom.

19. Kakvo ujedinjavanje navijaca, sta bulaznite

20. Smatram da panteri nemaju pravo da komentarišu išta što ima veze sa košarkom. Možda reprezentaciju jer ima i njihovih igrača tamo. Ali da pričaju o ljubavi i svemu što Grobari kao pojava predstavljaju u hali i što KK Partizan kao zajednica predstavlja, treba da se gase svake 2 godine, u međuvremenu da žive u jadu i bedi dok ih vode ovakvi ljudi i država koja ih vodi danas.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.