KK Partizan

1. добро, кад се шалите са појмовима: "часови љубави", "јеби лименке отвараче им померај", "дуле набија комплексе" све океј, ал' немојте и да ова шала са тилмом постане озбиљна ствар :(
    нека га, иде њему одлично на б92, тамо чак има људи који не мисле да је будала.

2. Sa druge strane vi imate "jedva skupljeni, krš tim", sa igračima poput Bogdanovića, koji je proveo sto godina u NBA, Mačvana, Tepića, Milosavljevića...

Ко вам пише ове анализе?

3. Sa druge strane vi imate "jedva skupljeni, krš tim", sa igračima poput Bogdanovića, koji je proveo sto godina u NBA, Mačvana, Tepića, Milosavljevića...

Tepara i Bogdanovic evroligashki kvalitet lololo
    Nije to toliko do lose postave, cak imamo i drugu/trecu najbolju postavu u aba ligoi.
    Problem je u tome sto, dok smo sastavili ekipu, vec smo izgubili cetiri, pet utakmica. A ekipa jos nije uigrana. Jos jedan problem je neorganizacija igre. Ako nemas pleja, dzaba ti svi Pavlovici svijeta. A jos uz baksuzne povrede...

4. Jugosloven, ti ono beše onaj što ne pamti da je Raduljica igrao u Partizanu? Vidiš, Tepara je npr igrao u Paou. Daleko od toga da je Bojan Popović, al' jbg, nije Kobi da može da igra 40 min. na istom nivou. A i ne kapiram prozivku kad si i ti rekao da imate drugi najjači sastav.

P.S. Himler, ne brukaj se, on je imao muda da bude jedan od najmoćnijih ljudi u Trećem Rajhu, ti ne smeš s oriđiđija doći.

5. Prozivka je na to sto ti mislis da nemamo krs tim. Jesi li uopste gledao Partizanovu utakmicu ove sezone? Jesi vidio kvalitet Bogdanovica i Tepica? Ja ne sporim da oni imaju veliku karijeru iza sebe, ali nivo na kojem trenutno mogu da doprinesu svakako nije evroligaski. Medjutim, Tepara da igra svoju prirodnu poziciju bio bi skroz ok, ali da li je za pleja, nije.

Edit: imamo drugi najbolji tim bez povreda, a sa povredama tesko.

6. Čuj niste uigrani, rđavom kurcu i dlaka smeta.
    Zna se kako se postaje šampion, izađeš na teren i pobediš kad je najteže :-)

7. rđavom kurcu i dlaka smeta.

Kao ono vama prethodnih sezona? vi ste, vidim, pobedjivali kad je najteze.

8. Gledam 99% utakmica i Zvezde i Partizana, možda sam jednu utakmicu propustio. Plus što Metalac pratim u Aba ligi, ako te toliko interesuje. A da si gledao prethodnih sezona Paću, znao bi da ih je uvek boleo kurac kako igraju na početku (sredini) sezone. Druga stvar je što su imali gomilu poraza u početku pa podižu formu (za njih) ranije.

9. Jugosloven nelol brt. Sprdam se ja ovde lepi, ne mislim ništa loše.

10. ekipa je skoro sklopljena ali kada se sve uzme u obzir to nije kasno, dakle kada bude trebalo bićete uigrani i u top formi.

Pa to, nije kasno sto sklapamo tim u decembru i opet fali jedan igrac. I ja kazem da je to sasvim normalno.

Nego je fora sto ste se vi muceni nagledali svega i svacega sta smo uradili pa vam vise ni sklapanje tima u decembru ne znaci da cete nas pobediti.
    Pa vi kad biste sklapali tim u decembru, opusteno biste bili 14ti u aba ligi..

P.S. Kada pricate o Tepicu kao plejmejkeru, jako je bitno da znate da TEPIC NIE PLEJ!

I da, Cedevitu smo oducili od kosarke bez centra i pleja, i posle kazete da nismo AVANGARDA!

11. Nego je fora sto ste se vi muceni nagledali svega i svacega sta smo uradili pa vam vise ni sklapanje tima u decembru ne znaci da cete nas pobediti.
    Pa vi kad biste sklapali tim u decembru, opusteno biste bili 14ti u aba ligi..

fora je da bilo koji klub sklapa ekipu sa toliko velikim budžetom sa kojim raspolaže Partizan imao bi iste ako ne i bolje rezultate. Tačka.

Ne mogu samo da nađem onu sliku sa sastavima timova Zvezde dok je bila u finansijskoj krizi i vašeg sadašnjeg tima i ''finansijske krize''.

Ali neka bude DAWID PROTIW GOLIJATA KMEEEEE KME KME PORODICA AWANGARDA NEMAMO KESHA

12. Pa vi ste poceli preljevati na ovoj temi...ono ista prica ko prosle godine, vec ste poceli traziti izvlakuse, aj sve to razumijem trazite opravdanje za eventualni neuspeh, al daj ili pisite nesto normalno ili odlabudajte...ono svaki ponaosob je 10 puta ponovio kako mi imamo para i supermegagigaultra jak tim...shvatili smo, a sad pricajte o necem drugom jebo ga ja

13. Bas je bilo lepo dok je bilo zabranjeno ganferima da posecuju nasu temu i mi njihovu. Ovako kako je sad, moras da budes izuzetno jak mentalno da bi procitao hromozom-ove forice iz osnovne skole i objektivnog Dionisija koji je objektivan kao prosecan navijac na komentarima sportala.

DA SE VRATI DZONIJEW ZAKON!!!!

14. Kad bi vratili Dzonijev zakon smanjili bi broj daunovaca na navijackim temama

15. fora je da bilo koji klub sklapa ekipu sa toliko velikim budžetom sa kojim raspolaže Partizan imao bi iste ako ne i bolje rezultate. Tačka.

Istina. Mi prosle godine nismo uzeli nista. Dobro, uzeli smo domacicu al to bi ekipa daunovaca sa Duletom trenerom uradila, tako da si upravu.

Ekipa koja ima isti budzet kao KKP bi uradila isto sto je uradio KKP. Izgubis bitne tekme i nabijes zvezdaefempe

a pazi sad ovaj fun fact

DA KKP dobije (da, namerno kazem dobije jer pokrica ste bez ) budzet ko KKCZT mi bismo pisali po Realu, Barci, Makabiju, Niznjima i laganini bismo otisli na F4. You know it's true..

16. Да, Џонијев закон је сјајан назив, пошто је познато да он никад није истоварао тоне гована невероватном брзином, затрпавајући сваку смислену конверзацију.

17. I da, Cedevitu smo oducili od kosarke bez centra i pleja, i posle kazete da nismo AVANGARDA!

И кад нас нема играча који је поуздан шутер, играмо кошарку без иједног који лагано погађа кад је сам, који СУМАТРАИЗАМ И ЕКСПРЕСИОНИЗАМ!

Njihov najbolji tim u istoriji

лол брате, стварно га претера сад

18. i have a dream gde ce se na navijackim temama voditi konstruktivna rasprava bez upadica tipa ''HAHAHA AWANGARDA GUBI OD KRKE AA'' ''OMILJENA PESMA GROBARA PUTUJ EVROPO LEPO SMO SE DRUZILI XAXAXA''

19. A da si gledao prethodnih sezona Paću, znao bi da ih je uvek boleo kurac kako igraju na početku (sredini) sezone. Druga stvar je što su imali gomilu poraza u početku pa podižu formu (za njih) ranije.

Otkud tebi to da ja pratim Partizan od ove godine? Pratim sport generalno od 15. godine, znaci od 2012. Da, stalno postoji strepnja cak i za plasman na fajnal for (tj. plej of) kod Partizana, ali proslih sezona je to bio bol u kurcu, a ove sezone je u pitanju kasno sastavljen tim i losa organizacija igre na utakmicama.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.