KK Partizan

1. Sta, partizan ne igra veceras?

2. Demigog, kao prvo da znas da se pise Demagog lolo

A kao drugo, dok smo mi hrvati jebali vekovne krvnike i neprijatelje vi ste pusili kurac jebenom hemofarmu :*

3. Mi smo bar srpski kurac pusili lololo

4. Koji vam je sad pa ovaj sunce vam poljubim? lolololo

5. Ajde banujte ovog sabana za losu provokaciju i kacenje govana po temi.

6. ma sto ban, bas volim kad se ovako kurce na polusezoni pa u plejofu popuse lol

7. Barem vam ime navijačke grupe i klub protiv kog igrate večeras, potiče oz iste zemlje.

8. Kapiram da je ovaj demigog loš provokator/trol... A ja sam mu prvi put pročitao nik Dionisijo, pa reko, znam da ne postuje tako, kk? Ali vidim o čem se radi.

Večeras možete gledati kako SRPSKI tim igra za slavu i čast Srbije protiv vekovnih krvnika.

A za ovo, cenim da si se radovao prošle sezone njihovim pobedama protiv KKPa. Ono kežual, Turci su tada braća bili.

9. Ime ti je Tursko a ti ponosiš se njim, samog sebe zoveš ciganin...

10. Lepo si ispao.

Utihnuli turski konjanici.

11. Da vam kazem ja nesto u poverenju... Dule sprema asov, ovi su zreli za spustanje iz oblaka u raku

12. srce keroja zauveh zivo?

13. We don't need no education

14. Samo su se izblamirali sto su pravili OMAZ ubijenom navijacu, kakav jebeni omaz a izgubis utakmicu?! Posvetili mu poraz? Slobodna bacanja? Skokove u napadu?

15. Пустите њих. Све ово што се издешава претворили су у трансфер блама. Једноставно покушавају да буду оно што нису и то је то.

16. Pakle to kreatin govori iz tebe

17. Pustite pink, uskoro će nešto o Partizanu, posle ovog Kovačevića

18. Ja sam tripovao da će da dobiju Galatu jedno 15 razlike lagano. Mislim očigledan je pad forme kod njih. Ne mislim na Real i Makabi, jer to su Real i Makabi, nego na tesnije pobede u ABA ligi, gde su punili po 20 razlike lagano koga hoćeš, a sada iako misle da igraju sa 20% gasa, igraju ozbiljno i jedva pobeđuju. Pobeđuju, ali nije to ona igra s početka. Ako se uigramo kako treba i malo popravimo formu igramo sa njima utakmicu u kojoj nema favorita i koju možemo da dobijemo u polufinalu ABA. Samo naravno, mora Dule da napravai da su oni favoriti, a ne sumnjam da će u tome uspeti, jer to najbolje i ume da radi.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.