KK Partizan

1. Sta, partizan ne igra veceras?

2. Demigog, kao prvo da znas da se pise Demagog lolo

A kao drugo, dok smo mi hrvati jebali vekovne krvnike i neprijatelje vi ste pusili kurac jebenom hemofarmu :*

3. Mi smo bar srpski kurac pusili lololo

4. Koji vam je sad pa ovaj sunce vam poljubim? lolololo

5. Ajde banujte ovog sabana za losu provokaciju i kacenje govana po temi.

6. ma sto ban, bas volim kad se ovako kurce na polusezoni pa u plejofu popuse lol

7. Barem vam ime navijačke grupe i klub protiv kog igrate večeras, potiče oz iste zemlje.

8. Kapiram da je ovaj demigog loš provokator/trol... A ja sam mu prvi put pročitao nik Dionisijo, pa reko, znam da ne postuje tako, kk? Ali vidim o čem se radi.

Večeras možete gledati kako SRPSKI tim igra za slavu i čast Srbije protiv vekovnih krvnika.

A za ovo, cenim da si se radovao prošle sezone njihovim pobedama protiv KKPa. Ono kežual, Turci su tada braća bili.

9. Ime ti je Tursko a ti ponosiš se njim, samog sebe zoveš ciganin...

10. Lepo si ispao.

Utihnuli turski konjanici.

11. Da vam kazem ja nesto u poverenju... Dule sprema asov, ovi su zreli za spustanje iz oblaka u raku

12. srce keroja zauveh zivo?

13. We don't need no education

14. Samo su se izblamirali sto su pravili OMAZ ubijenom navijacu, kakav jebeni omaz a izgubis utakmicu?! Posvetili mu poraz? Slobodna bacanja? Skokove u napadu?

15. Пустите њих. Све ово што се издешава претворили су у трансфер блама. Једноставно покушавају да буду оно што нису и то је то.

16. Pakle to kreatin govori iz tebe

17. Pustite pink, uskoro će nešto o Partizanu, posle ovog Kovačevića

18. Ja sam tripovao da će da dobiju Galatu jedno 15 razlike lagano. Mislim očigledan je pad forme kod njih. Ne mislim na Real i Makabi, jer to su Real i Makabi, nego na tesnije pobede u ABA ligi, gde su punili po 20 razlike lagano koga hoćeš, a sada iako misle da igraju sa 20% gasa, igraju ozbiljno i jedva pobeđuju. Pobeđuju, ali nije to ona igra s početka. Ako se uigramo kako treba i malo popravimo formu igramo sa njima utakmicu u kojoj nema favorita i koju možemo da dobijemo u polufinalu ABA. Samo naravno, mora Dule da napravai da su oni favoriti, a ne sumnjam da će u tome uspeti, jer to najbolje i ume da radi.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.