KK Partizan

1. Ne znam da li sam ikad pročitao objektivniji i tačniji post od ovog, džoni, a da si ga ti napisao.
    +1 uglavnom.

2. Axaxaxax Aleksandre to sam ja hteo da napišem krsta mi al reko ajde neću posle da bude da se šlihtam.

3. Ја причам то целе сезоне, да је 50-50% а ако доведу плеја, 60-40% за њих. Ајмо реално..

4. Vreme je da opet trenduje ona čuvena: Ćilmo ume Ćilmo zna!

5. Od kako se Ćilmo vratio fmp počeo da posrće, ako ćemo realno

6. Džoni ga namerno odbanovao lolo

7. Ne znam da li sam ikad pročitao objektivniji i tačniji post od ovog, džoni, a da si ga ti napisao.
    +1 uglavnom.

Pa dobro, jednom i ja da pogodim nešto kako valja hehehe

Zezam se bre, košarka mi je omiljeni sport, trenirao sam je, gledam je 20 godina, naravno da znam solidno taj sport, al uglavnom ovde više serendam onako bezveze, jer tako mi opuštenije.

Mada i pored pada forme, a njhove nešto bolje igre u poslednje vreme, opet nisam očekivao poraz.

8. Dzonika, oni obaraju formu namerno u ABA ligi, sto je i normalno. Gledao sam tekmu protiv Mege, ono je kurcobolja lvl 90, i opet kao zamalo, a i to malo je najblize sto je prisla mega u drugom pol.
    Ovo u EL je vec druga prica jer tek sad ekipe pocinju da igraju ozbiljno.. Nego mi smesno kako sad ne vade iz usta "najmladja ekipa, najmanji budzet, spektakl, kosarkaski velikani dolaze bla bla" a kad je to pricao Dule onda je kmecao..

A i druga stvar, njima je Wilijams 70% tima i svi su skapirali da kad njega zaustave treba da odigraju samo kosarku i pobedice tekmu.
    Radonja ovo veceras izgubio, umesto da trpa loptu pod kos oni sutiraju trojke i poludistancu.. Umesot da svaki igrac probija pa ili na kos ili bobiju oni nista.

Bobi je ovu tekmu mogao sa 40 poena da zavrsi da Radonja nije malouman (prvo sto ga odmara po 10 minuta.. ) To se lepo izvadi minut ipo dva pred kraj prve cetvrtine i ubaci u drugom trecem minutu druge cetvrtine. Onda ide poluvreme, i opet ista prica u drugom. A ne on ga izvadi pa ovaj presedi do minut pred kraj poluvremena.

Sta ga odmaras jbt nije na treningu ,ovo ti je utakmica koju MORAS da dobijes, a on rasporedjuje minutazu bolid.

A o 50-50 nemojte molim vas da palamudite. Njima sve pozicije osim cetvorke popunjene sa 2 igraca (a tu imaju samo jednog) dok mi imamo samo trojku popunjenu sa 2 igraca a sve ostale pozicije ili nemamo nikog (tipa plej gde igra Tepic, Dalo, Vanja) ili imamo po jednog krstenog (dvojka Milosav, cetvorka Macvan) , do nasih "centara" Milutinova metiljavog i iznudjeno Gagulu koji zna da bude i protivnikov igrac.

Prema tome, to sto se ganima tresu gace me zabole kurac. Imaju tim kakav KKP nije imao nikad, osim f4 sezone (a i tad nisu dovodjeni renomirani nego se ispostavili takvi) a oni pricaju o jebenom Partizanu kako je egal a nama igra rekreativac Bogdanovic, dete od jedva 18 godina, i da imamo u timu 0 plejmejkera i 1 centra.
    Zabole me, jednostavno su jaci i kompletniji. A to sto imaju trenera mongoloida i psihu zeca, to je njihova slabost koja nema veze sa kosarkom.

9. Џони, оћеш сад да побанујеш другаре и себе што смарате са Звездом на партизановој теми?

10. Evo uzimam tilmu trejdmark i pisem vam hed tu hed po pozicijama

PLEJ:
    Wilijams/Jovic protiv Tepica/Daloa
    Pa recimo da je Jovic u najmanju ruku isti ko Tepic, znaci ceo Wilijams pravi razliku. A to sto Tepic nije plej, to cemo da zanemarimo
    DVOJKA:
    Dzenkins, Dangubic, Lazic protiv Marinkovic, Milosavljevic
    Milosav je masina ali i covek koji 10 meseci nije igrao kosarku. Dangubic da kazemo u rangu Vanje al sa mnogo vise kosarke u rukama. Lazic odbrambeni "specijalac". Dzenkins ume da bude mnogo opasan kad mu je dan, al forma mu u kanalu (za to kriv trener ko ga jebe)
    TROJKA:
    Kalinic, Blazic protiv Pavlovic, Muric
    Ovde smo jaci, s tim sto Kalina igra opasno u zadnje vreme, cak i trojke pegla sto nije mnogo koristio do sad u CZT.
    CETVORKA:
    Mitrovic, Tejic protiv Macvan, Bogdanovic
    O Bogdanovicu rekreativcu da ne pisem. Sve sto moze Macvan moze i Mitar, jedino je nasa prednost sto mi od Macvana mozemo uvek da ocekujemo dabl dabl jer je doktor kosarke a Mitra zna da nema celu tekmu.
    CENTAR:
    Marjanovic, Cirbes protiv Milutinova i Gagule
    Aj da ne budemo smesni ovde, nema sta da se prica.

Dakle na pleju DOMINANTNI, na dvojci aj recimo EGAL, trojka mi bolji, cetvorka EGAL, i centri DOMINANTNI.

Znaci oni dominiraju na 2 pozicije, na 2 smo u egalu i u jednoj smo bolji i vama je to 50-50?

Bogme nije nego je debelo kvalitet na njihovoj strani. A to sto mi za trenera imamo svinju debelu koja samo kmeci, a oni vrapca buljavog to je njihov problem. Nasa svinja debela im uterala strah u kosti pa vise ni sami ne veruju da su favoriti cak ni kad igraju 5 na 3

EDIT: Pricam ovde o CZT jer necu da ispadne da vas tamo provociram ili sprdam.

11. Lol ovaj stvarno glumi Ćilmai poredi po pozicijama LOL. Da l si lud i čime se opterećuješ.
    Bobi da može da igra 35 minuta po meču igrao bi u NBA ne u FMPu. A i ima ogromnih problema da brani lažne i znatno brže petice.
    Milutinov je bolji igrač od Cirbesa za klasu al jesu bolji na centru zbog Bobija.
    A i Pavlović igra i dvojku ne samo trojku.

12. Газимоду, 'леба ти, не баксузирај сад кад смо почели нешто да играмо, лол.

13. gazi se vodi logikom 2 tilma baksuziraju više nego 1
    SAMO NASTAVI LOLO

14. Složio bih se za većinu rečenog Gazi. Osim toga da vama dolazi plej, tako da mi tu gubimo prednost. A na četvorci teško da smo egal. Mačvan je bolji i iskusniji od Mitra, plus radi i posao pleja.

Tako da je nekih 50-50% realno u najmanju ruku.

15. KK Neroji su jači u ovom trenutku, mada može se svašta izdešavati ako dođe PLAY EHEHEHEH

16. Rimljani imaju duzu klupu, a prva postava mi smo bolji, tj bolji smo ako su zdravi svi.

17. Lol ovaj stvarno glumi Ćilmai poredi po pozicijama LOL. Da l si lud i čime se opterećuješ.

TISINA TAMO!

gazi se vodi logikom 2 tilma baksuziraju više nego 1
    SAMO NASTAVI LOLO

Pa to, osecam da je sad pravi trenutak za bacanje madjija de je zapata usta ga jebem ne mogu ja svake sezone i da dovodim igrace i da mislim na sve ostalololo

18. E da, danas pucamo u Valjevu poz

19. Ne lupaj, Dule to nece dozvoliti, jer mu je potrebno da psihicki istripuje ekipu da ulaze u pobednicki ritam.

Nego da mi neko sad kaze koji je sad zvanicni naziv za navijace FMP-a? Osim Pantelije, naravno? Pretpostavljam da nisu vise Kasperi, ali jesu li sada Neroji ili Papci?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.