KK Partizan

1. Jel pratio igde neko tog Djumića? Imal tu materijala?

2. Pa Dulo je sigurno pratio, ne bi uzeo napamet sutradan po odlasku Gagica. Ne verujem da moze biti gori od Gagica. Samo da smanji malo izgubljene lopte, to je bas losa statistika.

3. Kakvo praćenje, to je bilo daj šta daš

4. Ne budi smesan, Mlatoni, pa nije jedini igrac u ligi pa da bude uzmi ili ostavi. Uostalom, videcemo sta zna vrlo skoro.

5. Džeri, Dule i kompanija ne prate igrače nego se dovode na preporuku. Nikakav skauting nema naš klub.

6. Kakav god da je, nadam se da ce umeti da igra, a ako nije pogubljen kao Gagic to ce mu biti samo plus.

7. E al Todoric reko i zvanicno da nece jos da ga registruju jer ce biti jos pojacanja.
    Fazon jure jos nekog na toj poziciji ako iskrsne, i plej naravnolololo

8. Plej u ponedeljak već za tri dana
    Baš sam nešto mislio zamisli zajebu nas pa ga dovedu neki drugi dan tipa sreda ili četvrtak!

9. E al ljudi, jeste li vi svesni koliku cemo mi kolicinu govana moci da istovaramo po garaganima kad im uzmemo trofeje i izbacimo iz EL sa jebenim Bozom?
    Da ne pominjem celokupnu situaciju...

A najjace od svega bi bilo da dovedemo neko pleja samo da nam odigra polufinale ABA lige. Bukvalno 3 tekme. Neki divljak, damo mu 100k dolara za 3 tekme ,popisamo se i onda ih gledamo kako kmece ...

10. Да, то би било супер. У неком баскетбол менаџеру. Прво, како мислиш да доведеш и солидног играча на 3 утакмице, а да нема већ уговор? Друго, нама већ истиче (у понедељак, лол) време за довођење неког плеја који би могао да буде део екипе у плеј-офу. Сети се Гордића и како је изгледао првих месец дана у тиму.

11. Okej Truce, sprdao sam se :)
    Da li stvarno mislis da bih kao navijac , cak i ja kao izraziti optimista, pozeleo svom klubu ovakvo kockanje i besmislicu?

A sto se tice novog pleja, ne brinem ja tu nista, posto mi pleja u timu nemamo. Dakle samo da zna da prevede loptu za 4 sekunde, da zna da udeli asistenciju i da ne gradi loptu dupetom, bolji je od Tepare.
    Naravno, i da ne bude rupa u odbrani. Takvih ima pun kurac, ne znam sto nasi ne uzmu bilo koji solidan komad sa trzista, nego traze novog Mekejleba>

Kako stvari stoje, protiv Levskog bez Tepica ,a ne verujem da ce ovaj novi igrati. Dakle bice samo 30 razlike :(((

12. Капирам да се зајебаваш, али никад не знаш ко чита и може да схвати озбиљно, лол. Поготову ако је неко из управе.

13. Lol, pa Silja ne ume ni fax da posalje, da li mislis da ume da ukuca www.vukajlija.com i nadje ovu temu?
    Volim ja da se zajebavam, al keep it real bro

14. E al Todoric reko i zvanicno da nece jos da ga registruju jer ce biti jos pojacanja.
    Fazon jure jos nekog na toj poziciji ako iskrsne, i plej naravnolololo

To i ja kontam, da odlaskom Gagića, oćemo još mesa ispod koša. Plej se podrazumeva! since november 2013 :D

15. Gazi aj malo ubrzaj s pojačanjima...

16. Jedino što je gore od jebenih limenki a to su 'objektivni Grobari'.

Napušite se kurca objektivnog.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.