Ono što je odigrao bio je dobar, ali se mora uzeti u obzir da je protivnik bila KLS ekipa. Nije mašio mnogo, mislim nijedan zicer, solidan u skoku, ali opet nije to kvalitet ekipe za neku ocenu igrača. Ima je jedno loše dodavanje i tolko.
Jericho
Dajte neki info o utakmici, jel toliko los Djumic? Ne mogu valjda Tegija gledati i njegove analize a la Tilmo?
Lose, poprilicno.
IMao je par dobrih situacija, lepo ume da ozida do kos, sut mu je malo neartikulisan (lici na gagulu kad se pogubi) slabo se krece u odbrani, noge katastrofa, ume lepo da zagradi skok al ume i glup faul da napravi.
Ipak, ono sto raduje je da je za Bezbradicu covek izmislio kosarku.
Onaj nije normalan jbt, pustio Dule pred kraj onu petorku za trash time da se dokaze, bezbradi izdominiro pogresan pas, dve izgubljene, dva suta koja jedva tablu pogadjaju i jedna promasena trojka.
Dalo se budi, dovoljno je ovo kad ne gresi i kad u napadu uradi ono sto ume, da povuce kontru, dobar pas a ako pride nesto i ubaci alal vera
Nije Đumić uopšte bio loš al je protivnik krš ekipa pa to i nije neki pokazatelj u ABA ne očekivati mnogo od njega. Uostalom on recimo nije ni blizu talentovan kao Šalić a svi znamo kako je Šalić igrao. Grk igra prepaljenu odbranu i krakat je, naravno mora još mnogo da uči al ima volju i želju i noge i ruke ko Veseli. Jednom je doduše malo zaboravio igrača u ćošku al ovaj promašio pa nema veze. Grk mi se poprilično sviđa za sad, videćemo oće li biti nešto od njega.
Видим на твитеру нешто хејтују Павловића гробари, а не гледам, шта се дешава?
Ne znam stvarno, ali te sa tvitera ne brojim u ljude ionako. Pavlovic dobro igra, tj. solidno...
Koji je rez? Nema na Ls
65-36
A našao. Arena 1
Hvala Anar
Đumić je panjina
TEPARA POGODIJO TRICU JEBEM TI SUNCE KRVAVO!
Da se malo podsetimo časova ljubavi.
http://sport.blic.rs/Kosarka/NBA/267939/Lovernj-potpisao-za-Denver--ne-morate-da-pogadjate-kome-je-prvo-zahvalio
ANTOLOGIJA
Dallo dao 2 trojke, dobro ste pročitali 2. (Koliko i cele sezone)
Dajte neki info o utakmici, jel toliko los Djumic? Ne mogu valjda Tegija gledati i njegove analize a la Tilmo?
Kao omaz panterima pred polufinale:
Sinu limenkarske kulture
Ti ne znade čuvat' klub od napadača
na poljima rodnim braniti je časno
kitio si cvećem Čović mafijaša
pevajuć mu himne, bestidno i glasno
Uspehe si večno, zakržljala raso
čeko da donesu limenkari bedni
po gorama svojim tudja stada paso
jer svog kluba nikad niste bili vredni
Pokaži mi redom, predgradja legende
za koje sad gineš, koji su ti sveti
gde je Žofri Lovernj tvojih limenkara
da se svakog dana svoga kluba seti
S Čovićem u srcu ti u halu ideš
bitangom i gadom sve živo pokrao
da bi pevo njemu,a ne svojoj Zvezdi
jer ju je legenda davno zamrzao
Dok se KK Zvezda, mrzne u hladnjaku
novu psinu spremaš jer ti dosta nije
U FK si tužno, bez imalo srama
Vučića pustio da ti komanduje
U bezumlju gledaš ko li je sledeći
izbor sve je manji jer klubova nema
VET, efempe, fudbal... je li on na redu?
Koji li mafijaš sad katanac sprema.
nemoj da seres bre!
ionako cemo vam polupati picku!
Ono što je odigrao bio je dobar, ali se mora uzeti u obzir da je protivnik bila KLS ekipa. Nije mašio mnogo, mislim nijedan zicer, solidan u skoku, ali opet nije to kvalitet ekipe za neku ocenu igrača. Ima je jedno loše dodavanje i tolko.
10p 6 sk, mada je mogao više da odigra.
Dosta je to poena, ipak treba biti svestan da je decko mlad i neiskusan, njemu je u glavi sad zesci ringispil, treba to iskontrolisati.
Meanwhile in NBA:
http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2015&mm=02&dd=19&nav_id=960013
Kad i u koliko punimo limenke? Kuj će se obaveže da mi prenosi direkt ovde utakmicu na forumu? Shvatite ovo mala neta mi je jedina veza sa svetom. ;-)
Lose, poprilicno.
IMao je par dobrih situacija, lepo ume da ozida do kos, sut mu je malo neartikulisan (lici na gagulu kad se pogubi) slabo se krece u odbrani, noge katastrofa, ume lepo da zagradi skok al ume i glup faul da napravi.
Ipak, ono sto raduje je da je za Bezbradicu covek izmislio kosarku.
Onaj nije normalan jbt, pustio Dule pred kraj onu petorku za trash time da se dokaze, bezbradi izdominiro pogresan pas, dve izgubljene, dva suta koja jedva tablu pogadjaju i jedna promasena trojka.
Dalo se budi, dovoljno je ovo kad ne gresi i kad u napadu uradi ono sto ume, da povuce kontru, dobar pas a ako pride nesto i ubaci alal vera
Gazi, nisam gledo drugo poluvrijeme, a vidim Kuzeloglu igrao malo, 1/1 sut za 2 i 4 skoka, kako je igrao odbranu?
Da li igra Andrić u polufinalu? Još je u meču sa Cibonom komentator napomenuo da je bio bolestan. Valjda će ozdraviti do subote.
Nije Đumić uopšte bio loš al je protivnik krš ekipa pa to i nije neki pokazatelj u ABA ne očekivati mnogo od njega. Uostalom on recimo nije ni blizu talentovan kao Šalić a svi znamo kako je Šalić igrao. Grk igra prepaljenu odbranu i krakat je, naravno mora još mnogo da uči al ima volju i želju i noge i ruke ko Veseli. Jednom je doduše malo zaboravio igrača u ćošku al ovaj promašio pa nema veze. Grk mi se poprilično sviđa za sad, videćemo oće li biti nešto od njega.
grk je super, nije mi jasno zasto tek sad dobija priliku.