KK Partizan

1. Зато што је тек почео да учи кошарку

2. Konkurencija na trojci prejaka prvo, drugo da je na treningu dokazao da zaslužuje više minuta imao bi ih, treće ovo što napisa Mlatoni. Ima vremena, samo nek on radi.

3. Ma jebo vas Kyzyloglyoy. :D

Da li će igrati Andrić? Insajderi da vas vidim. :)

4. u koiko je sutra polufinale?

5. igra Andric.
    inace ιωάννης κουζελογλου ce da jebe kevu.
    a kako je odigrao ovo malo sto je odigrao, cudilo bi me da se ne dokazuje na treninzima. Jeste mu prva pro sezona, ali jebiga, i marinkovicu je, nije to razlog (samo sto je ovaj drugi 5x bolji lololo)
    pi es, igra on i 4.

6. Nije to da se ne dokazuje ili se dokazuje je l' ti shvataš da on na treningu mora da bude bolji od Pavlovića ili Murića da bi izborio minute? Znači nemoguće. Nadrealno je i očekivati da jedno dete može nešto protiv ovakvih životinja i daleko iskusnijih igrača što je čak i Edo za njega a o Saletu ne treba ni pričati. Plus je tu Andrić koji igra daleko bolje nego pre(popravio odbranu ubrzao noge do nepropaznavanja), i jedini je pravi šuter u ekipi i ko zna možda Dule planira da zaradi makar 100k na njemu jednog dana.
    Grk je dete za koje su kad je došao rekli da je strašan atletski potencijal al da ne zna ništa da je zelen i da mora mnogo da radi. Rad se isplaćuje jer kao što vidimo ipak je nešto naučio ali daleko je on od toga da igra non stop niti su Levski i Vojvodina protivnici na osnovu kojih možeš da kažeš da je mali već zaslužio više minuta.
    On četvorku može da igra samo u mlađim kategorijama jer je preslab da to igra sad u seniorskoj konkurenciji. A na stranu što mislim da Dule definitivno planira da pravi nešto nalik Veselom, pogotovo što Grk ima mnogo bolji šut od Jana, znači krakatu i visoku trojku koja je streptomicin za sve protivničke igrače na tri jer je za glavu viši a podjednako brz.
    Vanja je prošle god dobijao par prilika, pokazao želju i određeni potencijal, i sad je još zelen al mi na 1 i 2 jedva da imamo dovoljno igrača(klasičnog keca i nemamo) pa on naravno dobija mnogo više šansi nego što bi da smo tu popunjeniji. A da ne pričamo koliko je Vanja već sad daleko opasniji igrač od Grka. Ima vremena ako je ruža procvetaće.

7. Znaci da ocekujemo nesto od grka kad pavlovic ode da juri kineske gejse, a murica uvaljamo turov zgorzelecu.

8. On četvorku može da igra samo u mlađim kategorijama jer je preslab da to igra sad u seniorskoj konkurenciji. A na stranu što mislim da Dule definitivno planira da pravi nešto nalik Veselom, pogotovo što Grk ima mnogo bolji šut od Jana, znači krakatu i visoku trojku koja je streptomicin za sve protivničke igrače na tri jer je za glavu viši a podjednako brz.

potpis.
    Plus ima solidnu kontrolu lopte, a bogme juce lepo probio lika na prvom koraku.

Definitivno je cilj napraviti Jana nabudzenog boljim sutem i sa malo vise mogucnosti za izgradjivanje pozicije samom sebi.
    Jan da ima prangiju bio bi u top3 krila Evrope, al ovako jbg

9. Ja ne pratim sad al kontam da Jan igra na 4, nabacio je on mišića u NBA, znam da za Čehe igrao na 4 i sprdao se na evropskom. On da ima šut igrao bi u NBA i to ozbiljnu ulogu kakva kurac Evropa lolo

Što se tiče Saleta ne mora on nigde da žuri, jebeš gejše, nek ostane on ovde karijeru da završava treba neko kapiten da bude kad ode Gagi sad na kraju sezone a i taman da ima Grk burazer od koga da uči.

10. Da je Sasa u tom fazonu, to bi radio dok je bio mladji i u Amerike. Porodican covek, stvarno kul tip, nije sto je nas.
    https://www.youtube.com/watch?v=KF0j77l99hE

11. Весели игра 4 у Фенеру, некад и 5 јер Жељко има неку чудну ротацију на центру, па му се дешава да Саваш, Ерден и Жорић играју врло мало. Мислим да је и у репрезентацији играо 5 на последњем првенству, а и у Партизан је дошао као центар из Лашког. Код Дулета је играо тројку јер овај воли да на свакој позицији има физички доминантнијег играча од противника. Значи и Кузелоглуа ће да форсира на тројци, добро изгледа онако вижљаст, има бољи шут од Веселог ал видећемо како ће да се развија. Не заборавите да је и Далоа Дуле довео због физикалија лоло

12. sta se lozite, razvalice zvezda bulju partizanu ko na treningu. mislim jedete govna, derbi je to blabla, ali trenutno ste slabiji dosta.
    ustvari realno svi u jadranskoj ligi su trenutno dosta slabiji od zvezde.

13. sta se lozite, razvalice zvezda bulju partizanu ko na treningu. mislim jedete govna, derbi je to blabla, ali trenutno ste slabiji dosta.
    ustvari realno svi u jadranskoj ligi su trenutno dosta slabiji od zvezde.

https://38.media.tumblr.com/5b3e4b1761c2f8bd4f992a29d9292e87/tumblr_njdrjh2Sop1rsxqqio1_500.gif

14. ne ozbiljno ovo, necu sad da idem pa ciganima da pricam da ce da ih pobedi partizan.
    slabiji ste, je bi se pripremio za poraz. kupite sladoled, cokoladu sta vec jedete kad izgubi partizan pa placete uvece sami u roze pidzamama. eventualno crno belim, al tesko je to nositi kad te razocara

15. Replika za četiri, tri, dva, jedan...

16. nece ciklone, to bi mozda ocekivao na zvezdinoj temi da mi se suprotstavi neko sa kicmom. tesko ovde...

17. celt
    nece ciklone, to bi mozda ocekivao na zvezdinoj temi da mi se suprotstavi neko sa pickom

+1

18. Obvious troll is obvious.

19. Izgubio je oštrinu nije više to to lolo

20. Opet Celt u pokušaju trolovanja, koj ti kurac više, vidiš da te niko ne jebe ni pod razno? :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.