KK Partizan

1. Delije Kasperi Neroji 2015

2. стецане, испали сте смешни, па се сад вадите.

3. A realno Stevane brate đe si ti video takvo ćirilično H? Ok je razlika između k i tog famoznog h je vidljiva al brate ne jedite gomna nego lepo priznajte to nije ćirilično H font vam je bio kurčina i to je to. Više liči na latinično H nego ćirilično svakako.

4. Tucani ti znaš sve fontove ovog sveta? Ima ih milijardu jbg. Imate 300 drugih stvari da se sprdamo vi se hvatate baš za onaj koji stvarno možda i nije za sprdanje.

5. Grobari se ove sezone vade na h i k jerbo ne igraju evroligu

6. Pa ja samo kažem da je font kurčina i da to nije ćirilično H, zna se kako ćirilično H izgleda i sve te fensi varijacije su tolko jadne da nema dalje. Umesto da ste lepo koristili normalnu ćirilicu, normalan font hteli ste da budete fensi i ispali smešni.

7. Koliko god hteo ili ne ispadaš tucan pa ga jebi

8. Ma razumem ja vas Bosance vi i ne znate srpski jezik nije problem, nego brinu me ovi što su azbuku učili.

9. NEROJI AHAHAHAHHA neprevaziđeno

Jedina jača stvar je kucanje karata u Areni, to je nenadjebivo

10. Ma razumem ja vas Bosance vi i ne znate srpski jezik nije problem, nego brinu me ovi što su azbuku učili.

Kad ostaneš bez navijačkog argumenta udaraš na geografsko poreklo. Vučeš lagano na seljačinu. Pogotovo, ako se uzme u obzir da ti je pradeda verovatno bio neki Mustafa.

11. Važno da nije međed ostalo nije bitno.

12. NEROJI JEBU mozda i vise od onog okrenutog L LJ LJOLJ.

crvena zvezda je imala vise blamova u zadnjih 2,3 godine nego u prvih 50. a u zadnjih 10 je bilo takvih pisanja po ciganima aj neke da nabrojimo.

gasenje kk i vk, ubedljivo prvo mesto.

6 godina bez titule u fudbalu- drugo mesto. ovo u basketu ne racunam posto su imali i niz od 21 godine bez iste.

kleo i stojke, pobede u derbiju u zadnjim minutima, pecanje baljka u mrezi

onaj derbi sa 2 penala promasena, zvezdino prolece, darko lazovic, jurenje igraca po aerodromima

+40, kradja trofeja, gusle, i prepevi narodnjaka tipa da se marakani vrate slavni dani

pomozite u kompletiranju spiska tipa anonimno pismo, duhovi, ima materijala za posebnu temu

13. meni je hit dr. Terzić Zvezdan

14. Spisak je dug maltene kao lista laznih naprednjackih obecanja. Slucajnost? Ne bih rekao.

15. evo ja sam glupa zatucana grobarcina, priznajem. al ajmo malo realno

cak i ja ne bih imao obraz da dodjem da napusavam nekog a moj klub ugasen. koji je to argument koji moze navijac zvezde da kaze i da pobije cinjenicu da jebeno ne postoje? jel ima nekog grobara koga ne boli kurac za nekog jaku i covica i nemam pojma ko sve ne iz zeleznika jebenog?

kapiram sad da je fudbalska tema i da dodje navijac novog pazara, bar bi se sprdali po verskoj osnovi (mada me i za to boli kurac iskreno). sta bre hoce cigan koji ne postoji? duh?

ne likujem nad tudjom nesrecom, mogu da zamislim kako bih se ja osecao u toj situaciji. al ponavljam bar bih se jebeno pokrio po usima

2244

16. Jaka Blažič Jaka Zvezda

Elem, LA Lakers ne postoje kao što ne postoji ni Zvezda. Takođe ni Macbi Tel Aviv ne postoji. Ne postoji ni Rendžers, a boga mi ni Juventus. O OFK Beogradu da ne pričamo ili Čukaričkom.
    Saša Đorđević nikada nije zabio trojku ujkama jer ne postoji ni on a ni Jugoslavija.

17. #IzaberiFMP jer glupi grobari.

18. ...ili bih istresao bes po klincima iz kraja.

19. deky_aod
    Jaka Blažič Jaka Zvezda

Elem, LA Lakers ne postoje kao što ne postoji ni Zvezda. Takođe ni Macbi Tel Aviv ne postoji. Ne postoji ni Rendžers, a boga mi ni Juventus. O OFK Beogradu da ne pričamo ili Čukaričkom.
    Saša Đorđević nikada nije zabio trojku ujkama jer ne postoji ni on a ni Jugoslavija.

#logika

Shomy23
    ...ili bih istresao bes po klincima iz kraja.

#argumenti

20. Elem, LA Lakers ne postoje kao što ne postoji ni Zvezda. Takođe ni Macbi Tel Aviv ne postoji. Ne postoji ni Rendžers, a boga mi ni Juventus. O OFK Beogradu da ne pričamo ili Čukaričkom.

Verovatno samo pokusaj da se dospe na temu "najgluplji postovi", ali ipak treba ga pohvaliti za trud.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.