KK Partizan

1. Ovo nije dostojno te teme

2. Fino odigrao. Prva utakmica, verovatno je dobio veću minutažu jer su pukli utakmicu. Žo brat najveći. :D

3. deky_aod
    Jaka Blažič Jaka Zvezda
    Elem, LA Lakers ne postoje kao što ne postoji ni Zvezda. Takođe ni Macbi Tel Aviv ne postoji. Ne postoji ni Rendžers, a boga mi ni Juventus. O OFK Beogradu da ne pričamo ili Čukaričkom.
    Saša Đorđević nikada nije zabio trojku ujkama jer ne postoji ni on a ni Jugoslavija.

kakav pokusaj hiperbolisanja zarad humora i pokusaja zajebancije, ali nee

elem fanaticnom hromozomu zabranit pristup temi,televiziji i kompjuteru, da ne moze gledati utakmice mada sumnjam da ih i ovako gleda, kao i da se okane teme kad vec blage nema, poyyyyy

4. AMAN, nemojte nedostajucem_hromozomu nista ogranicavati, budimo ljudi, dovoljno je ogranicen i bez toga!

5. fanaticni_hromozom

Na vrhuncu ste forme sa ovom ekipom ne možete bolje, čekajte pojačanja nemate druge. Od srca. Igrali ste koliko smo vam mi dali, prvi put ste se susreli sa evroligaškom odbranom i naravno to je šok za sve vas počevši od tima, do navijača i ostalih. Puno sreće od srca.

6. kakav pokusaj hiperbolisanja zarad humora i pokusaja zajebancije, ali nee

Kakav uspeh u dobijanju kurca međ nepca. Srdačne čestitke.

Može neko da mi objasni kako to Zvezda ne postoji, molm vas.
    Znate, dolazim iz jednog malog sela i kada sam rođen Obilić je bio šampion Jugoslavije pa sam blago rečeno neuk. Plus, drugar mi kaže da na detektoru košarkaških laika skazaljka zatilta na fanovima Jake Blažiča. A opet, nekako, eto, ispostavi se da Jakina kurčina peče vas međ guzove. Da napomenem da Jakina kurčina ne postoji? A opet peče? Hm.
    Dakle kad si bio dete malo komšija te silovao, ali komšija ne postoji, sve je to u tvojoj glavi?
    Ne znam da li uspevam da skapiram kako funkcioniše evridž grobarski mozak...

7. vako kako deki konstatuje

8. Silovali ste nas na šljaci to priznajemo lolo

9. Ja stvarno ne znam što toliko jedete govna o tome da Zvezda ne postoji, Zvezda postoji samo je zamrznuta a to što oni navijaju za FMP(kojem niko ne može da zabrani kako će da se zove) to je samo njihova stvar.

10. Zašto ćutite lololo

11. http://i.imgur.com/zDk8yOb.jpg?1
    Ili što bi navijači Makabija rekli: Who the fuck are you?!

12. tucani ja koliko znam tekst pesme ide "pricaju ti da se ona gasi" a ne pricaju ti da se ona zamrzava? ili je to umetnicka sloboda

13. Haha sad gotivite miska
    vazda neka komendija

14. Važno da nije međed ostalo nije bitno.

Važi Mehmede.

15. Jel vam stigo plej danas? Vec je popodne...

16. Nemoj to Coa, to je nisko, daj da lepo pričamo.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.