KK Partizan

1. nego jebe radnicki iz nisa jebe

Hahahaha nema veze sto smo camotinja i upuvao nas bod kod kuce samo nek su i "oni drugi" raspad. Jebem ti logiku da ti jebem.

2. Janpi mag hahaha
    Nema ga na temi, koji li dečkić će go ići sada

3. Utero zalizani kurac do jaja. Ima li kraja pisanju po panterima, jebo te na njih sere ko stigne i kako mu se digne.

Prcanje kakvog nigde nije... I opet

http://s29.postimg.org/dh5sw9w13/Untitled.jpg

A kup uzeli i opet dolaze po dnevnu dozu kurca... Moc navike jebiga.

4. A po šta dolazi janpi?
    Čekaj bre je l vas pola retardirano, šta? Ja budala dan ti jebem.

5. Dodjemo, iseremo se i odemo. Kako i dolikuje. Ne raspredamo i glumimo finocu, svrs u facu i pozdrav.

6. Ja ipak mislim da ti i tebi slični jedete ta govna i to po svim temama.

7. izraz dana - daun

8. ajde idite na vasu temu, eno otima vam barca bobija za sledecu sezonu

9. TucanKamen

A realno Stevane brate đe si ti video takvo ćirilično H? Ok je razlika između k i tog famoznog h je vidljiva al brate ne jedite gomna nego lepo priznajte to nije ćirilično H font vam je bio kurčina i to je to. Više liči na latinično H nego ćirilično svakako.

Фонт јесте један од оних који су и мени глупи, често их виђам по графитима, али оно је ипак Х, ако су написали Х. А сва је прилика да јесу, на слици са Фејсбука се ипак види.

Џеријево игнорисање мог питања ћу схватити као да.

10. Aj da se nadovežem na ovoj temi, koj će kurac Barsi Bobi? Igraju brzu košarku sa puno tranzicije, on može da se uklopi u neku ekipu koja igra pozicione napade i da se igra gradi oko njega.

Nadam se da je ovo jedna od onih marketinšjih fora da mu se podigne cena. Ili ću početi da verujem da nam Španci uzimaju najbolje igrače da ih upropaste da bi dominirali na reprezentativnom nivou lolo

11. Muric bio na magnentnoj, nije nista strasno, jos uvek se razmisljaju da li da igra protiv limenki 2. marta (pomereno na drugi u 19h).

12. Ćilmo maćori, Bobiju ističe ugovor a nakon ovog prozivanja ćoravog i zalizanog teško da će da dođe do produženja da bi vi mogli da uzmete neki dinar. Njega sad hoće pola Evrope, baš će da mu diže zalizani cenu preko barselone. To ti je klasično ovog će da uzmemo možda će da nam koristi neki kurac šta je milion po sezoni za nas.

13. Musavci ne razumem zašto ste se nakačili na temu KK Partizan da kao navijači KK Crvena Zvezda proslavljate pobedu FMP-a ?!? Ima i među vama musavcima nekih koji su mi simpatični, al preteraste. Ovo je demokratski sajt, može se kojekakvih tema otvoriti pa tamo radi šta ti je volja.
    Dođem ovde da pročitam ponešto o klubu koji volim i potrošim jebenih 10 minuta čitajući gluposti od vas koji ne znate ni za koga navijate.
    Gazimudo hvala za informaciju.

14. Penzose, idi moli se, slabo ti je bilo ovo prošli put :)

15. Čini mi se da Bobi ima još jednu godinu ugovora, mada nisam siguran.

Elem, svejedno ne bih voleo da ode u Barsu. Neka Grčka ili Makabi za njega..zbog reprezentacije lolo

Elem, necu vise ovde o tome, Penzos se buni. :)

16. Musavci ne razumem zašto ste se nakačili na temu KK Partizan da kao navijači KK Crvena Zvezda proslavljate pobedu FMP-a ?!? Ima i među vama musavcima nekih koji su mi simpatični, al preteraste. Ovo je demokratski sajt, može se kojekakvih tema otvoriti pa tamo radi šta ti je volja.
    Dođem ovde da pročitam ponešto o klubu koji volim i potrošim jebenih 10 minuta čitajući gluposti od vas koji ne znate ni za koga navijate.
    Gazimudo hvala za informaciju.

E bas me zabole kurac zasto ti dodjes ovde.

17. Tilmo bobiju istice ugovor na kraju sezone. Njemu Djenki i Vilijamsu. Mozda Brancilu, nisam siguran.

Gazi, koliko sam ja cuo-igrace.

18. Video si sta je bilo?

Da nije pavlovic pogodio ovu trojku mi bi vas mozda i pobedili.

19. Predražinjo brate znaš da si mi gotivan musavac samo nisam znao da za FMP navijaš? ;-) Trenutno sam na primorju. Setio sam te se juče kad sam prolazio pored onog hipermarketa u Zelenici što si im radio sistem kad smo te tasmanijski i ja zezali...

Pseto malčice kulture nije na odmet.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.