Daleko bilo da gotivim zalizanog smrada al da vam je uterao kitu uterao vam je. Ne volim ja ni Makabi, pogotovo njihove navijače al da su vam uterali uterali su vam.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Zezajte ih vi, videćete kad im dođu Mačvan i Pavlović.
HAMO PIKSI HAMO PIKSI
Hahahaha
Daleko bilo da gotivim zalizanog smrada al da vam je uterao kitu uterao vam je. Ne volim ja ni Makabi, pogotovo njihove navijače al da su vam uterali uterali su vam.
jebote tucani koncentrisi se.
time sto si pomenuo raznjatovica dokazao si da ga svi grobari u srbiji obozavaju i kraj price. tako teleci mozak funkcionise
Loooooooool pa njih jebeni misko spusta. Misko koga zabole kurac za sve osim za kintu i kako da uvalja nekog balvana
Janpinjo nismo debili jbt. Ne skidaju svi tridesetogodišnjaci decama obeležja u vidu dresa. Te manijake svi razlikuju od ostalih.
https://www.youtube.com/watch?v=9SSjOgEJ4hw
time sto si pomenuo raznjatovica dokazao si da ga svi grobari u srbiji obozavaju i kraj price. tako teleci mozak funkcionise
On nije dokazao nista kako je posle i objasnio ali ti si dokazao da si klasican imbecil i ne moras da objasnjavas nista
HAHAHAHAH
K
O
N
T
I
N
U
I
T
E
T
bokser kapiram da si osnovac pa se poistovecujes sa njima. samo sto oni jos uvek idu u skolu a ti si i to malo zaboravio.
pseto popusis mi mudo.
nego jebe radnicki iz nisa jebe
Jebe radnički hahahaha
Šta vi uradiste juče? Kakva si ti kvalitetna budala hahaha
Kupili Babovića za bod, meni to dobar poso...
realno navijaci i igraci se sukobljavaju a covic i vujosevic i danilovic uzimaju pare i zive dobro, imaju dobre plate
Jeste, Covic je sportski radnik, koji uz to zivi od plate. Idi begaj.
kaze izbo ga na ulici zato sto navija za zvezdu! pa ko ce da ti kubi hleba sutra covic jel? :D
Ja imam bolju platu od Vujoševića i primam je redovno.
kaze udario ga flasom pivskom po temenu zato sto mi je ovaj gledao devojku u nekom lokalu i zato sto navija za partizan :D
Jel delis stipendije od 70 dinara ljudima koje maltene ni ne poznajes?
Da, ozbiljno.