@Jericho
Spermiću, ja znam zašto si nervozan, cipiripi, ovo - ono, ali daj majku mu neki argument osim psihologije i jeftine prozivke... verovatno ćeš da odgledaš Dulovu konferenciju pre no što mi odgovoriš, ipak vam on kroji stavove
pseto88
Samo da vas pozdravim drugari nemojte nam brukati drzavu u onom cipiripiju mi se brinemo ipak smo stub srpstva. Pusa
Sve je ovo deo plana. Skupljamo bodove u EK , posto se isto boduje ko EL, onda stedimo pare 15 godina, udjemo u EL, osvojimo i sprdamo vas da ste nebitni
A zar vi napokon nesto sto ste izborili slavite tako sto ne izbijate Partizan iz usta?
Mozete vi da poricete sta hocete,al vama je Partizan merilo svega..
I kad budete igrali tu EL , ne daj boze, godinama samo cete pricati od broju Partizanovih pobeda, Partizanovim uspesima...
Kakvi god da ste rent-a-navijaci zar ste iznajmljeni nas da pljujete ili da bodrite klub koji vas je iznajmio?
Ništa, makar imamo klub.
Tako je
nije udario mirka, je l ti kontaš dešavanja il pričaš napamet
Тако су написали у Моцарту, нисам видео нове информације.
Ništa, makar imamo klub.
Videćemo koliko još brt
https://www.youtube.com/watch?v=9cWXn52HfXE
И на крају, Дуле, смем ли да те тампи
да ли је могуће да си толики Јанпи?
Hahah pecaroš u igri skoro 20 minuta, od poena ona tri sa slobodnih bacanja, za dva 0/4, za tri 0/3...indeks, ... , NULA!
pa i jeste nikakav trener
da vam nije onih čamuga i userskih šuteva iskrivljenog i njihovih, kurac bi prošli
da vam nije onih čamuga i userskih šuteva iskrivljenog i njihovih, kurac bi prošli
Tačno tako, da mi nismo dobili 3 utakmice i da ste vi dobili 3 ispušili bi kurac mi, ma ne kurac nego kurčinu.
Nisu oni dobri koliko smo mi kriminalno losi lolol, videce se sve kad budu igrali Evroligu
https://www.youtube.com/watch?v=G36Y2uAFTQw
Za kurac me zdipi
https://www.youtube.com/watch?v=G36Y2uAFTQw
Samo da vas pozdravim drugari nemojte nam brukati drzavu u onom cipiripiju mi se brinemo ipak smo stub srpstva. Pusa
Opušteno, ne igrate evroligu ali ladno možete svinju da pošaljete na sumo borbe.
@Jericho
Spermiću, ja znam zašto si nervozan, cipiripi, ovo - ono, ali daj majku mu neki argument osim psihologije i jeftine prozivke... verovatno ćeš da odgledaš Dulovu konferenciju pre no što mi odgovoriš, ipak vam on kroji stavove
institucija izgubila?
Sve je ovo deo plana. Skupljamo bodove u EK , posto se isto boduje ko EL, onda stedimo pare 15 godina, udjemo u EL, osvojimo i sprdamo vas da ste nebitni
Hehe yvejdashi. Samo nemojte da posle u maju bude
"Radonjiću murš iz kluba jebem te nesposobnog."
"Fala bogu što ovaj ide"..."ko dovede ovog morona"....."aaaaa"...."sledeća sezona"....
I da šta ako vas sad i Uleb i Fiba ujebu ko Uefa i Fifa ???
A zar vi napokon nesto sto ste izborili slavite tako sto ne izbijate Partizan iz usta?
Mozete vi da poricete sta hocete,al vama je Partizan merilo svega..
I kad budete igrali tu EL , ne daj boze, godinama samo cete pricati od broju Partizanovih pobeda, Partizanovim uspesima...
Kakvi god da ste rent-a-navijaci zar ste iznajmljeni nas da pljujete ili da bodrite klub koji vas je iznajmio?
Gazi, jbt al si prso. Mojne da napinjes ko dulo u tunelu.