KK Partizan

1. sto kaze gtr prvi put su pobedili pa ne znaju da proslavljaju. idite poljubite vucica u guzicu sto ste pored mozda najboljeg igraca ovog meseca osvojili polufinalsku titulu u abi. i to sa drugim timom. limenke.

http://www.rtv.rs/sr_lat/hronika/zvezdan-terzic-se-predao-prebacen-u-zatvor_222221.html

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2015&mm=02&dd=07&nav_id=955592

2. Kao gradonačelnik ostao je upamćen po ukidanju NTV “Studio B, po tome što je slao policiju da rastura štrajk radnika GSP-a, a zamerano mu je i to što su građani Beograda plaćali dodatni porez od tri odsto. Ipak, prilično je veliki broj onih koji mu priznaju veštinu u vođenju glavnog grada tokom teškog perioda sankcija.

U decembru 2011. protiv Nebojše Čovića i Velimira Ilića krivičnu prijavu su podneli Mila Đinđić, majka Zorana Đinđića, i njegova sestra Gordana Filipović Đinđić, optužujući ih za umešanost u ubistvo srpskog premijera. U prijavi se navodi se da su oba političara kriva za „neprijavljivanje priprema za izvršenje krivičnog dela napada na ustavni poredak“. Čoviću se stavlja na teret i da je „zajedno sa licima koja su već pravosnažno osuđena za ovo delo, izvršio krivično delo podstrekavanja na ubistvo predstavnika najviših državnih organa“.

Istragom koja se bavila proneverom 459 miliona dinara državnog novca u Kosovskoj Mitrovici obuhvaćen je i Čović. Ovim novcem trebalo je da budu izgrađeni stanovi za Srbe u Kosovskoj Mitrovici, ali su do danas urađeni samo temelji

3. uostalom ako vam toliko smeta dusko vujosevic napisite svi kolektivno po jednu prijavu. za silovanje. ne znam da li su i dalje vidljivi tragovi 13 godina nakupljene sperme ali sudeci po komentarima nece biti problem da dokazete istinu.

istina je da ga lik nije vadio iz vas lololo

4. idite poljubite vucica u guzicu sto ste pored mozda najboljeg igraca ovog meseca

Хахахахаха, ладно ћеш наставити да форсираш ОВО

Какав јанпизам у пуном сјају :D

5. Janpi popi pivo mili

6. hteo sam da pomenem i ono "najbolji potezi prve cetvrtine" al mi se nije slagalo u post lololo

7. Brate popi dva piva

8. al kad napiše lolo na kraju..

9. pseto ko ti je ovaj soker? el to neki novi?

10. Kakav soker ne kapiram

11. Pseto88, baviš li se ti kojim slučajem košarkom? Ili si se bavio u detinjstvu?

Pošto vidim da si konstantno na svim košarkaškim temama.

12. Đoto, ti si na temi "ideal lepote", neko bi tom logikom stekao utisak da si lepotan... :(

13. Đoto, ti si na temi "ideal lepote", neko bi tom logikom stekao utisak da si lepotan... :(

Ko će ga znati ?

14. Bavio sam se kosarkom sada samo rekreativno

15. Ok, zahvaljujem.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.