KK Partizan

1. looooooool vidi sta je cokijevih przenica botova NE VE RA

2. ahahhahahahahahah ciganin nasao da pricao o detinjstvu i to na temi o kosarci ahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahah
    hahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahaha
    hahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahaha
    hahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha
    hahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhah
    ahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahah
    ahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahah
    ahahahhahahahahahahahah
    ahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahha
    hahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahaha
    hahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahah
    ahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah
    ahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhaha
    hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahaha
    hahahahahahhahahahahaha
    hahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahah
    ahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahah
    ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahah
    ahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahah
    ahahhahahahahahahahahah
    ahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhaha
    hahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahah
    ahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahaha
    hahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahah
    ahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahaha
    hahahahahahhahahahahaha
    hahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahah
    ahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahh
    ahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahhahahahahahahah

3. tako, oslobodi emocije

kakav je bio odnos sa komšijom
    koristio je što tata vredno radi?

4. Gazi samo ti ovde možeš biti bot jer ne vidiš očigledno.
    A detinjstvo jbg nije loše. Sećam se 91 poz poz

5. Lol direktore,pa ti cak ne umes ni argumentovano da mi pricas o emotivnom bolu vec si okrenuo na prozivke o kevi kurvi lol decko idi lizi cokiju cmar i pozdravi vucicevica

A ti boxere, znam ja sta je ocigledno, coki spiner kao poceo da se sprda na nas racun kako mi taj klub zovemo FMP koji je sad promenio ime al najveca fora u tome je sto je to istina a on koristi popaljene cigancice koji nisu videli trofej jos od kad je moka slavnic bio kosarkas a ne prolupali penzioner.

A te '91. mozes da se secas na temi o fudbalu, o kosarci mozes samo da pricas o partizanovoj '92. :*

6. Hehehehehehe jebemo sledeće sezone ponovo

sledeće sezone

ovo zvuči poznato :)

Malo i mi da osetimo kako to zvuči lolo

7. "a cekaj ti ides stalno tamo to da proveravas"

"a zasto gledate nase tekme grobari"

"a ofsajd milijasa"

"bice u buducnosti"

"sledeca sezona"

"gasprom je ruska firma"

"i vama su davali"

"again"

" Ne znam kako smo se tada zvali"

8. Normalno da spinuje to je jasno svima što dajete značaj tome.
    A 91 ja od njega video na ovoj temi. Znaš i sam da vi ipak to više pominjete od nas http://vukajlija.com/forum/teme/33814-kk-partizan?strana=1281#post_3192490

9. inace najjaci komentari na internetu su na vestima gasprom daje pare zvezdi a oni napisu

"hvala braci rusima" lololo jebena pobeda

10. http://www.mozzartsport.com/vesti/nebojsa-covic-u-svom-elementu-stavljamo-tacku-na-crnobeli-svet-naredne-godine-jos-veci-budzet/104499

Možda ću dobiti ban, al jbg mora ovo iz sebe da izbacim. PIZDA TI MATERINA ĆORAVA, GOVNO JEDNO LJIGAVO, JEBO ME MOJ TATA KAD TI PRE 14 GODINA PREDADE RAPORT DOK SI ME U ONOJ VUKOJEBINI U SVEČANOM ODELU I JEBENIM GUMENIM ČIZMAMA IZNAD PREŠEVA OBILAZIO! KUD NE PUSTIH ONOG ŠAR PLANINCA DA TE RASTRGNE KAD JE I ONAKO KIDISAO NA TEBE! SMRADE JEDAN POLITIČKI ZARADI PARE NA LEGALAN NAČIN PA SE ONDA KURČI I PO ŽELEZNIKU I PO SRBIJI!
    Eto. A u kurac. Izbacih to iz sebe...

11. Možda ću dobiti ban

hahahaha, dal si realan
    zašta ban

ko mu jebe mater, vi ga preozbiljno shvatate
    eno i gazi me upućuje da mu ližem čmar. znate li vi koliko ogroman deo normalne ciganske armade boli kurac za njega

sprdamo vas jer ste poludeli mimo mere
    ne dajte se isprovocirati

12. Što je najgore - ne sprdate se :)

13. da tebe toliko boli kurac da si napravio aluziju na to da mi je komsija spavao kevu jer cale radi. Skroz ti verujem, potpuno ti je nebitan coki, i sve ovo posmatras kroz salu

14. Mogu da mi se napasu jaja i coki i dulo i cele lopovske uprave fudbalskih klubova(vise komada unazad) jer bi ima svima porucio da im jebem majku u oko da mogu(dzaju i danilovica ne mogu da prozivam puno jbg) ali ovo vase koprcanje je urnebes treba pominjati cokija sto vise i cesce samo da gledamo kako penite

#jebacevasguduric #dalostudentmedecine #nasicrncinakurvevasiuazil

15. ahahhahahahahahah ciganin nasao da pricao o detinjstvu i to na temi o kosarci

pa brate ja ne znam za tebe alo kad sam ja bio klinac partizan uopste nije bio toliko dominantan, secam se nase titule...posle je krenulo al bio malo stariji

16. sprdamo vas jer ste poludeli mimo mere

buraz kao gladni vukovi ste sa nekom zeljom da vidite kako smo mi kao prsli sto je fmp osvojio abu, te sto nam je stiglo 100 iljada za naplatu, tuga buraz. sta tuga, zalosni su vam postovi zadnje 2,3 strane.

svakim postom samo pokazujete ono sto krijete zadnjih 5,6 godina.

vidjao sam x puta na zvezdinim sajtovima "ljudi navijam za zvezdu 40 godina, bilo je lepih trenutaka ali ja ovo vise ne mogu da izdrzim, zbogom zvezdo, volecu te i dalje ali da gledam ne mogu vise da podnesem"

upravo to vi osecate ali vas je sramota da priznate.
    ako vam je ovo pravo mesto slobodno se isplacite. jer to trenutno radite

17. pa brate ja ne znam za tebe alo kad sam ja bio klinac partizan uopste nije bio toliko dominantan, secam se nase titule...posle je krenulo al bio malo stariji

kad sam imao 6 godina nije bio, sa 7 je vec krenulo

18. Ovo 88 ti ti je verovatno godište?

Pa ako pođem od te pretpostavke, Partizan je u tom periodu, bio treći u Evropi 88, osvojio KRK 89, bio šampion Evrope 92. Pa onda nekoliko godina sankcija pa, final for 98 i četvrto mesto.

Bio četiri puta prvak države i osvojio 5 ili 6 kupova.

Ovo ti je do 2000 godine.

Možda nije dominacija kao u periodu od 2001 do 2014 na domaćoj sceni, ali mislim da smo i u tom periodu od 1988 do 2000 bili daleko uspešniji.

19. vidjao sam x puta na zvezdinim sajtovima "ljudi navijam za zvezdu 40 godina, bilo je lepih trenutaka ali ja ovo vise ne mogu da izdrzim, zbogom zvezdo, volecu te i dalje ali da gledam ne mogu vise da podnesem"

Zašto ideš na zvezdaške sajtove? nelol brate

20. nekad nisi imao xy mocarta, sportala, sporcke.net i ostalih govana da se informises.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.