Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
ја бих чак послао неколико смс-ова ако затреба партизану јер имам превелико поштовање према клубу, не и према људима који тренутно раде тамо
nemas prema todoricu koji je osvojio sve sto je partizan ikad osvojio? ili duletu najtrofejnijem treneru partizana ikad? ili danilovicu? lol
kapiram ja da vi napusavate ljude koji vode partizan jer ih se plasite i to je ok. al bolje da zovete telegiju i valjate osam fore ili spamujete sportal.rs nego sto ovde zatrpavate temu
pogledaj svoje postove godinu dana unazad pa ces videti ko zatrpava obe teme
немам јер су љигави
sto lazes pseto? nadji moje postove od pre godinu dana gde sam to radio
немам јер су љигави
kao sto rekoh, mozes da ih mrzis
i da ih se plasis lololo
evo i sada a pogledaj i prethodnu stranu i tako redom...mali je broj ljudi koji ne zatrpavaju brt
боли ме курац, нека их се плаше ови што играју лопте, мени су само љигави
Lol
što ti nemaš poštovanja prema ljudima koji su bili u fudbalskom klubu zvezda?
ljigavština vam samo takva u upravi, najgora stvar je što ih slepo slušate
kada ćete opet bre da odjebete direktivu?
Pa kako mogu uopste da se porede Danilovic, Todoric, Silobad (ko da on nesto pa i radi) i Vujosevic sa Covicem, zetom mu Ninkovicem, Andrejem Vucicem i gospodinom diplomcem kog je Dule usrao od batina?
ко је реко да наши нису љигави
што мораш да их поредиш уопште, признај да су чмареви обични
а капун је реко, негледам
gm reko sam u fudbalskom klubu
imali smo mi džajića piksija i ostale vrhunske fudbalere u upravi pa ih niko od vas nije poštovao
zašto?
jer su ljigavi, lopovi govna
tako sada ni mi vaše ne poštujemo jer su ljigavštine obične
da ne dužimo raspravu glupa je tema poy
ђеје тема за одбојку
Zvezdaši akcija samo za vas!!! Ponude traju do početka sledeće sezone!!! Nakon košarke i vaterpola s kim bi naš "voljeni" klub mogao da se fuzijoniše???
Ajmo cigani još malo pa nestalo.
Uplacene su pare. Sledi zagrevanje sa FMP2 za FMP1
Samo da se ne pregrejete ipak vas ceka ozbiljno razvaljivanje bulje i pod tim mislim na vasu bulju da ce biti razvaljena(da sprecim neke pokusaje duhovitosti)
E psu da pitam ovde znam da citas. Zasto coki ima toliku potrebu da govori da ce trofeji otici na mali kalemegdan kad ga niko to nije pitao, i ako je to jedna jedina zvezda kako oni uopste i mogu da odu negde drugde?
Lepo, mogu.
Pseto je
ok