KK Partizan

1. Prosto ne verujem da se Dzoni bas sad vratio. Da sam malouman, mislio bih da ocekuje titulu Partizana pa zeli da piski po limenkama...Boktejebo.

Gazi, sad iskreno, zanima me tvoje misljenje sudjenja, posto znam da si ranije kukao?

2. Шта је било с Милутиновим?

3. опет га намерно повредили

4. Sudije su stvarno bezobraznici cike iz fmp su tukli cike iz partizana a podlaci sudije ih nisu zastitili

5. BOG

pa da je uspeo pa u da kazes bog(ja bih da je nas trener to uradio) ali posto to nije po pravilima i nisu mu dozvolili onda ili ne zna pravila ili je govno

Koliko smo turke pljuvali kada je (valjda) asik glumio povredu da ne ide on na bacanja?

6. Juče mi pričao komšija grobar za neku net foru,meme il šta već, kao majka od Daloa gotivi Duleta i skandira njegovo ime tokom tekme šta znam...A Pera Božić joj odgovara: Da da gospođo, i Dule vas često pominje tokom tekme.

7. КК Партизан је најбољи део српске кошарке. Ту чињеницу неће променити ни вишегодишњи период без трофеја јер смо ми клуб европског нивоа по свим основама. Трофејне године дођу и прођу, па опет из почетка. Тако је то у спорту. Него, спорт је као и већина ствари и односа биполарна категорија, а Партизан је пробио и ту границу уништивши свог највећег супарника. Колико још спортских клубова широм света може да се похвали да је закатанчило свог највећег ривала? Нова претња је пред нама, ФМП из Железника са неким васкрслим елементима нашег старог, добро познатог, непријатеља. Противник против кога ћемо се борити на свим нивоима почев од оног најнижег, терена, преко навијача, управе па све до политике. Зато није време за кукање због пар изгубљених трофеја већ је време да се регрупишемо на свим нивоима и да поново окупимо снаге које ће ФМП-у приредити исту судбину попут упокојених Хемофарма и Црвене звезде

8. оћете курац хаха

9. Sto se tice vlasnicke strukture, nakon intervjua predsednika Crvene zvezde Telekom, Milosa Ninkovica, u kome istice da nije pozivan na sastanke borda ABA, te pominje pravne akte, registre i APR, u Sloveniji isticu da klub na cijem je celu Ninkovic, kao pravni naslednik FMP-a, pod cijem maticnim brojem i igra, nema akcije ABA, vec Crvena zvezda sa Malog Kalemegdana, iako se ne takmici u ABA, poput Splita i Bosne.

10. Dobro je da ste se pomirili sa gubljenjem trofeja.

11. pa da je uspeo pa u da kazes bog(ja bih da je nas trener to uradio) ali posto to nije po pravilima i nisu mu dozvolili onda ili ne zna pravila ili je govno

Koliko smo turke pljuvali kada je (valjda) asik glumio povredu da ne ide on na bacanja?

Pa uspeo je. Vanja je izveo bacanja, a ondah zatim je usao Djumic.

A razlika izmedju Asika i Milutinova je sto se Milutinov nije folirao.
    A pravo na izmenu postoji, i nigde ne pise da umesto centra mora da udje centar.

Sto se sudjenja tice, iako je KKP igrao nikad mrtviju partiju, bili smo u tekmi jer smo zaostajali 4.5 poen, a onda su muze sa pistaljkama resile da to ne udje u bas tako tesnu zavrsnicu.

Sa vama da raspravljam dalje necu, jer cak i kad gledamo istu situaciju vi poriete odredjene radnje, a ne bih da pricam tek o necemu sto nije tako lako uocljivo.

Titula je 90% vasa, al zato cemo mi da poginemo ako treba da vam onih 10% na nos izadje.

A sto se sukoba FIBA - ABA - KSS tice, za mene vise nema dileme.
    SMRT ZVEZDASRBIJI ZIVEO PARTIZAN.

Ja za repku u kojoj igra kalinic ne navijam, pa nek se zove Srbija i 15x

12. a onda su muze sa pistaljkama resile da to ne udje u bas tako tesnu zavrsnicu.

:((((((

13. Šta ti je kalina kriv?

14. Šta ti je kalina kriv?

хаха скеч

15. Калинић изабрао праву средину за свој менталитет. Џабе Ђорђевићеве критике кад је сељачина она најгора.

16. Da, jbg, jeste seljački ono prigovaranje.Ja mislim da to treba terapijom davljenja dovesti u red.

17. kk hemofarm nije ugasen vec je izgubio podrsku glavnog sponzora i promenio ime u kk vrsac jos 2012.

18. Pa uspeo je. Vanja je izveo bacanja, a ondah zatim je usao Djumic.

pa nije uspeo. Djumic nije usao jer zapisnicki ato nije dozvolio da igrac koji je usao(vanja) izadje jer lopta nije usla/izasla iz igre. Vanja je pogodio drugo bacanje pa zato. Dulo je onda odmahnuo rukom kao necu izmenu lol a mi smo sl napad spustili loptu na post

Gledaj malo tekmu jbg a manje u sudije i kad je faul a kad ne

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.