Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Cigani igraju prljavo šmrc, na granici faula, mi smo mekane pičkice, sad ćemo da zovemo Đuru Ostojića da vam pokaže, videćete vi svoga Boga...
Pretpostavljam zbog ponašanja, prigovora i pritiska na sudije...
Može par pitanja na ovu temu.
Da li bi isto ovo izjavio da je Kalina nekim slučajem igrač Partizana?
Ne bi, nego bi ti bio BOG kao i Dule turčin.
Da to isto radi neki igrač Partizana, recimo Mačvan (koji ima slične momente), da li opet ne bi navijao za tu repku u kojoj on igra?
Naravno da bi navijao jer navijaćeš svakako.
Znači, izjavljuješ da nećeš navijati za repku (koju inače čini još 11 drugih igrača), samo zbog toga što je u njoj Kalinić koji je igrom slučaja trenutno igrač Zvezde.
Nemam običaj vrijeđati nekoga zbog naklonosti klubu drugih boja - ali sve ovo implicira da si ti dečko degenerik.
Jedva čekam prvenstvo i tvoje postove na temi o reprezentaciji. Ako negdje vidiš moj post u kom piše
D E G E N E R I K
znaj da je namijenjen tebi.
Pozz
колко сте отровани хаха
дај бре људи опустите се није смак света ако други клуб освоји неку титулу небитну, што се понижавате толико јбт
au gayi...
navijas li za repku u fudbalu?
ko je to izjavio?
sekta podiže nivo sopstvenog ludila u skladu sa ludilom gurua
Realno, za svaku reprezentaciju Srbije me zabole ona stvar. U zivotu nisam pogledao utakmicu niti cu. Pogotovo ne sada.
Stav velikog broja navijaca Partizana jeste bojkot svih drzavnih selekcija, a to je i klub prihvatio u nekim mladjim kategorijama. Ova drzava i njene reprezentativne selekcije ne zasluzuju da im avangarda daje bilo kakav legitimitet. Neka se kaljaju u svom brlogu sami.
Potpuno opravdano. Što bi ti kao ostrašćeni navijač sportskog društva osnovanog u Zagrebu, navijao za Srbiju ? Svašta.
Apsolutno se slazem. Za Hrvate imam odredjene simpatije, za smrdiju nikad.
Nazalost, osnovani smo u Beogradu. Iako bih ja vise voleo da se to dogodilo u Tirani. Sve vezano za Partizan jednostavno ne bi trebalo da pripada Srbiji takvoj kakva je.
Among the first teams in the club were soccer and athletics. By 1946 there were more sections: Basketball, Chess, Volleyball, Tennis, and Swimming. The next year, 1947, some more sections were founded: biking, boxing, hockey, table tennis, and motorcycling. And later some more – wrestling, judo, weight lifting, waterpolo, shooting, bowling, rowing, jumping in water, and handball.
The clubs official name was changed in 1950.
Tako je , mi smo osnovani u Zagrebu od strane Bošnjaka islamske veroispovesti, šiptara, rodnog albanca dok ih je sve amerikanac švapskog porekla guzio :)
I OPET SMO U SRBIJI I OPET VAS JEBEMO I OPET VAM NABIJAMO KOMPLEKSE.
VI STE TUGA :'(
Apsolutno se slazem. Za Hrvate imam odredjene simpatije, za smrdiju nikad.
http://www.index.hr/images2/sliakgfdfsd.jpg
једино се још хрвати ложе на овај фашизам, и жабаре и швабе боли курац што им се ови увлаче хаха који слепци љигави
hahahahaah bojkotujete vi moj kurac eno neki dan izasao spisak mlade repke nema ni jednog vaseg igraca sve fmp fmp2 mega vojvodina neki iz inostranstva itd. Al to nije jer se raspadate nego bojkot hahahaah
A ovo za repku...jebes mu mater ako smo mi mogli da navijamo za repku kad je najbolji trener ikada vodio i zvao samo partizanove igrace onda ovo nije normalno
Cudite se vi koliko hocete, mene za repku u kojoj su kalinic, keselj cigos koji promasi 4 suta da ne ode slucajno u trecu tekmu protiv mege, zabole patka.
Sto se mene tice, ja navijam za hrvate. jebiga, em sto smo mi grobari hrvati, em smo osnovani u hrvatskoj, em je i bogdan ustasa, tako da sve sto volim je ionako hrvatsko.
i nema to veze sa igrackim kvalitetima, pa da se pozivate na repku sa djurom ostojicem koju je vodio Vujosevic i uspet BIO BOLJI NEGO DUDA GOLUBAR SA MNOGO BOLJIM IGRACIMA. Opet vam se Dulo ispisao u usta jer sa jebenim Djurom Ostojicem uspeo da bude 6.
Svi koji uzivate u igri krivoustog slobodno nastavite, niti vas teram da prestanete, niti me boli kurac za vase misljenje.
OOOOOOOO, VI STE STOKA
http://www.alo.rs/resources/img/08-09-2014/single_news/1423662-11.jpg
RUGLO GRADA I SRBIJE
Gde ne uzivamo krivi kalina mi brat rodjeni
https://www.youtube.com/watch?v=wm2wJ5CZ_xE
navijas li za repku u fudbalu?
Loooooooool pa ja vise ni Partizan u fudbalu ne gledam, trudim se da izbegavam parazite u svim oblicima.
Cisto pogledam rezultate da bih mogoa da sprdam cigane i to je to