KK Partizan

1. hahahahahaah koji pokusaji prozivki zgrcila mi se stitna zlezda

2. Тебра, ја сам неутралац који нагиње на гробарску страну, лагано с тим шпекулацијама. :Д

Неее, јеботе, отераћу ћала од тв-a да не би гледао са мном, јер ја сам ГАЗДА И ГЛАВНИ УКУЋИ.

Бтњ, гази, искулирај, попиј пиво, трансферишеш.

3. Gaz brate rođeni...

4. ПРАВДА ЗА ГАГИЈА МИЛОСАВЉЕВИЋА, ЗВЕЗДА ТЕ ЧЕКА МАЈСТОРЕ !

5. Gazimudo
    Neka deki, opusten budi. Napokon ces imati pricu za pred spavanje djeci, posto se prethodne titule ne secas, pa glupo da lazes decu

naravno da se sećam
    Priče za spavanje, kako ih zoveš, su najlepši deo sporta. Tradicija. Sećam se kad Boja nije da gol godinu i po. Kada nas niste dobili na Marakani šurnaes godina. Da li su ti to ružne uspomene ili u neku ruku kul?

6. Meni tata prico za nekog cika piksija i neke golove iz kornera

7. ГАЗИМУДО ЈЕ БАШ ПРЕЈАДНА ЊУШКА НАЈСМЕШНИЈИ ЈЕ КАД КРЕНЕ КАО ДА ТЕРА НА ШЕГУ А ВИДИ СЕ ДА БЕСНИ НАЈЦРЊЕ И ПЕНИ ЛОЛ

8. Čestitam Zvezdi na pobedi. Jebiga, sad čekam da opet krenu priče te ovo, te ono, te ovaj tajmaut na kraju. Ali kad ovi naši numeju da uvate skok koji bi nam možda i nešto drugo doneo, onda nek istrpe i prihvate poraz.

Ovako vam iskreno čestitam, ali ne otpisujem Partizan, ipak ima još da se igra.

9. Партизан је једини клуб који је увек могао и увек може да се извуче из сваког срања. Осим финансијског, јебига.

10. Ма прелуди сте хахахаха

11. Ja se i dalje plasim da ne preokrenete ovo

12. A nije taj deki onaj je kao poster bio sedi ker na ulici kisa pljusti i pisa HAHAHAAHAHAHAH

Edit: E taj hahahaahahahahahahahahahahahahahah

13. Хахахаххахаха јеботе, цепам се на ову другу слику, ни сам не знам зашто

14. Znam ne mogu poster da nađem al to je ta slika

15. Kalinić je gospodin to se videlo kad mu se berač pamuka unosio u lice

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.