KK Partizan

1. A o tome koliki je Dule bog najbolje govori cinjenica da je u ovakvoj situaciji u poslednjem napadu pozvao akciju za Vanju.

Ovo je samo pokazatelj koliko je sisao sa uma. Kao i u prosloj tekmi kada u inat pravio one faulove, razigravao Daloa itd. Inati se svima, a od toga nema apsolutno nista. Vodi se logikom, ako mali ubode, bice do jaja, ja sam trenercina, izbacio sam jos jednog klinca. A ako promasi, niko ne moze malisu da okrivi, decko ima 18 godina, ako i toliko... Da je pri cistoj svesti, oslonio bi se na Macvana, Milosavljevica (da ga naravno nije izbacio, ali jbg, mora neka scena da se napravi) ili Pavlovica, kao da dvojica povratnika nisu dovedena da resavaju svojim kvalitetom bas ovakve utakmice.

E sad, kapiram da tebi i ostalim grobarima ne smeta da on to radi, ali za par godina, kada budete tamo gde smo mi bili pre 5-6 sezona, verujem da ces malo trezvenije razmisliti o ovoj sezoni, i videti da vam je sve sanse za Evroligu i titulu usrala vasa ikona. Jer koliko god on stavljao Partizan ispred sebe po novinama, to svojim ponasanjem i potezima apsolutno ne radi.

2. Pa on zato i moze raditi samo sa klincima ili perama bozicima. Ego mu ne dozvoljava da nije najveca zvezda tima i u centru paznje. Da recimo radonja dobije dve tehnicke zbog necega dulo bi se kapiram skinuo go namazao slag na bradavice i zaigrao moravac damo da bude u centru paznje. Atensn hor jebeni

3. Pa on zato i moze raditi samo sa klincima ili perama bozicima. Ego mu ne dozvoljava da nije najveca zvezda tima i u centru paznje. Da recimo radonja dobije dve tehnicke zbog necega dulo bi se kapiram skinuo go namazao slag na bradavice i zaigrao moravac damo da bude u centru paznje. Atensn hor jebeni

Hahaha pseto sunce ti jebem, idi u pičku materinu.

EDIT: Što se tiče one blokae Cirbesa za koju Dule kaže da je silazna putanja. Gledao sam snimak, čak i zaustavljao taj trenutak i čini mi se da je Cirbes uspeo da zakači loptu bukvalno trenutak pre nego što će udariti o tablu. Mislim da je tu sve bilo čisto.

4. Lako je Psetu da jebe Duloa kad je dobar sa Kuretom. Da sam ja ostavio taj post banovao bi me do Petrovdana.

5. Ima tu i tu istine Bruce.

6. Pa cirbes je zalepio u tablu, bila je cista kao suza. Nisam cak ni usporeni morao da gledam. Ja ne znam koji je kurac gazimudu kao da ne gleda tekmu uopste

Bruse kar bi me banovao zbog ovih sranja duloa i tih tripova oterao bih ga u kurac krasni. I inace kad razgivaramo o ovim temama obicno imamo slicne stavove sprdnja ovde je druga prica

7. http://vukajlija.com/forum/teme/67164-kk-fmp

kapiram da u nedostatku svoje smarate ovu temu. posto je zadnjih 15 postova od limenki. evo mozete ovde da se prebacite. nema na cemu

8. Eeee, jedno je kad pljuješ Partizan, a drugo je kad pljuješ Duloa. Za Partizan bi i meni oprostio na drugarstvo, ali Dulo...

9. Cao janpi kakosi

10. ne seri janpi, mene boli kurac o kom timu je reč, košarku ionako ne volim - ovde je raja, zato i svratim

11. Hey hey bruce shta mislish hotje li nasha crvena yveyda biti bolja i chasno i fer playom pobediti zlog partiyana i osvojiti titulu srpske lige u kosharci?

12. Zvezda i Partizan nisu časno pobedili od Titove smrti. To ti je kao rivalstvo Pume i Adidasa - samo što se nismo tukli kao deca oko toga ko je peder što nosi Pumu, a ko je mačo jer nosi Adidas, a dva brata vlasnici fabrika.

13. Ko peder bre???

Hihihi Bohor nosi pumu.

14. Pedersko
    Udruženje
    Mladih
    Amatera

15. Bas
    Rčma
    U
    Simpatišem

16. Vidiš da sve može da se izmisli.
    Nisam peder!!!!

17. Mada nije da me nisi povredio!

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.