KK Partizan

1. Brate, ovo bilo regularno objašnjenje 1979. zašto moraš baciti nove tike što ti strina donela iz Austrije jer su Puma. Lepo dođe Škic (Drljača, levi bek Vojvodine) i tako ti kaže.

UBR: nisam ti skontao ovaj skecx, nešto nisi složio dobro.

2. Dozvoljeno je menjati red reči u skeču

3. Opa i dalje ne silaze musavi odavde.

Naleteh na nekog od vas na fb, mislim da je Bacje
    https://pbs.twimg.com/media/CHnN6-NUAAADPW4.jpg

4. "sta sve picka izbaci i sns uclani"

5. AHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA

6. janpi
    cao psetova kevo kokosi

moja keva dobro hvala bogu sto se za tvoju posle sinocnog orgijanja 2000 limenki sa njom ne moze reci

7. Gazi bilo vec blvskga kacio

8. Ja nisam video, moram ovde češće da svratim :)

9. Gazi prijatelju da li si se smirio malo? Jutro pametnije od večeri i te munje m? Kako hemoroidi?

10. Pa kacio pre tipa sat, sat ipo

11. GAYI SE NE PREDAJE JOSH UVEK IMA NADEE

12. EDIT: Što se tiče one blokae Cirbesa za koju Dule kaže da je silazna putanja. Gledao sam snimak, čak i zaustavljao taj trenutak i čini mi se da je Cirbes uspeo da zakači loptu bukvalno trenutak pre nego što će udariti o tablu. Mislim da je tu sve bilo čisto.

Ne sumnjam da ce naprednjacki tim forenzicara da utvrdi da je ipak cirbes prvi dosao do lopte.

Ovo je samo pokazatelj koliko je sisao sa uma. Kao i u prosloj tekmi kada u inat pravio one faulove, razigravao Daloa itd. Inati se svima, a od toga nema apsolutno nista. Vodi se logikom, ako mali ubode, bice do jaja, ja sam trenercina, izbacio sam jos jednog klinca. A ako promasi, niko ne moze malisu da okrivi, decko ima 18 godina, ako i toliko... Da je pri cistoj svesti, oslonio bi se na Macvana, Milosavljevica (da ga naravno nije izbacio, ali jbg, mora neka scena da se napravi) ili Pavlovica, kao da dvojica povratnika nisu dovedena da resavaju svojim kvalitetom bas ovakve utakmice.

sad ste vi toliko sisli s uma sa tom mrznjom prema njem uda cak i ovakav potez pljujete. Da Dule ne zna da je bolje da ide na Pavlovica (ne znam zasto ovo prizivas kad si i sam rekao da nas je lik unakazio u derbijima) i Macvana ali cak i jebena mentalno zaostala veverica koju imate na klupi zna da tu dvojicu treba da cuva. Na stranu sto se tako stvaraju igraci, jer niko nije postao veliki davajuci 30 poena Tamisu i Konstantinu, toliko mrzite Duleta da kad bi covek otvorio 10 vrtica i 5 osnovnih skola vi biste rekli da je atensn hor i da to radi da bi trovao decu od malih nogu.
    Saberite se jebeno.

13. Dulo je atensn hor a banana je bila cista kao suya

14. pseto88
    Pa cirbes je zalepio u tablu, bila je cista kao suza. Nisam cak ni usporeni morao da gledam. Ja ne znam koji je kurac gazimudu kao da ne gleda tekmu uopste

Al ja sam odgledao cak i usporeni snimak.

https://pbs.twimg.com/media/CHlNtloWIAA21JO.jpg

Da li je i ovo cista situacija? po pravilima kada igrac gazi liniju to su 2 poena, al nema veze , ko da je bitno da li ce se otici na +4 ili +3 na dva ipo min do kraja. Svasta

15. A jeli bila tvrda stolica ? :=)

16. A likovi pricaju o atensn horingu a jovkela brat otisao u svlacionisu na glavi drzi onu krpicu 5x5 centimetara ko da ga je raketa pogodila, jos samo anlave nisu doveli da ga prevoze helisom do svlacionice.
    Zamisli prosle godine Bogdan nakon sto je pogodjen bakljom kuka, odvedu ga, kazu kako ima opekotine sestog stepena i onda za 2 dana dodje i igra tekmu pa hahahahhaha

17. Sad sam dobio obavestenje
    http://1.bp.blogspot.com/-oAz6wn6a-IA/VX9R4kEenBI/AAAAAAAALwM/_YIc1rZm0J0/s1600/1.gif

Mitar je otpoceo proces evolucije u beskicmenjaka. Sinoc je ostao bez kicme, a u narednom periodu ce nauciti kako da zivi bez nje. Naucnici su ovaj fenomen nazvali "Macvanov efekat"

18. #Zbogreprezentacije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.