Lik koji vodi GTR je sektaš onaj najgori. Dulo je mentalno oboleo, svaka mu čast za sve ali 'NEPRAVDA- DRŽAVA NAM NEDAJE VIŠE PARE- OPLJAČKAŠE OVAJ KLUB' konferencije opasno počinju da idu na kurac. A bilo nam je ok kad su žuti upumpavali kintu u KK, tad je valjalo. Jebote ko da smo se pretplatili na tituli.
Baklja pogodila nase igrace pseto, ostrascen si, izvrces istinu ,coki guru ti ne da da koristis svoj mozak i oci
oprosti, pomesao sam. Vrlo je moguce da je doticni gospodin sa bakljom imao i fantomku sto znaci da ga nece uhapsiti nikad u zivotu ali ne volim da pricam kada nisam upucen.
Lik koji vodi GTR je sektaš onaj najgori. Dulo je mentalno oboleo, svaka mu čast za sve ali 'NEPRAVDA- DRŽAVA NAM NEDAJE VIŠE PARE- OPLJAČKAŠE OVAJ KLUB' konferencije opasno počinju da idu na kurac. A bilo nam je ok kad su žuti upumpavali kintu u KK, tad je valjalo. Jebote ko da smo se pretplatili na tituli.
Baklja pogodila nase igrace pseto, ostrascen si, izvrces istinu ,coki guru ti ne da da koristis svoj mozak i oci
Gosn Gazimudo udjite na temu Kosarka i opustite se malo.
veceras blazic resava.
zapamtite.
edit:opet sam na pogresnoj temi postovao.
Gosn Gazimudo udjite na temu Kosarka i opustite se malo.
Opusten sam, prckam malo psetulencea jer on za svaki moj ili neciji drugi ispad krivi Duleta.
NEKA BUDE STA BITI NE MOZE!
NAPRED PARTIZAN!
oprosti, pomesao sam. Vrlo je moguce da je doticni gospodin sa bakljom imao i fantomku sto znaci da ga nece uhapsiti nikad u zivotu ali ne volim da pricam kada nisam upucen.
JESTE LI SPREMNI DECO???
Pseto, a vrlo je moguce i da nikad nece priznati jer #pickica #obrazkaodjon #nismoisti
Ahaha kakav pas sudiji jebem ti.
хахаха дајте снимак силазне путање да већамо јел исправно досуђено
Овааај... компензација хехе
Cekamo Gazu da se izjasni haha
Cista silazna.
ОК
К
Sad cu da glumim laznu sumnju kao vi, pa ne znam mozda i nije bila, cini mi se da je dobra na usporenom snimku al eto
Xaxaxaxaxaxa
DAJTE KERA
http://www.navalica.com/wp-content/uploads/2013/09/prc.jpg
To Teparo madjijo!
Tepara degen ih usro , po difoltu hahah