KK Partizan

1. Evo ja se dobrovoljno prijavljujem da igram :D
    Nisam nešto al ružan sam ko Mačvan

2. :17. avgust, Pionir, prozivka za dolazecu sezonu:

Dule Vujosevic: Tosa?
    Todoric: Tu sam!
    DV: Gasa?
    Gasic: Tu sam!
    DV: Marinkovic?
    Vanja: Tu sam!
    DV: Muric?
    Edo: Tu sam!

DV: Pa nista, vas dvojica igrajte 1na1, Toso idi igraj kladionicu, ti Gasicu idi u kurac a ja odoh u picku materinu!

3. хахахаха добар

4. Kažu da Makabi hoće da nam pošalje Dragana Bendera na pozajmicu ako ostane Dule, to bi bilo baš baš do jaja.

5. Jbt, kada jedan Nikola Ivanović neće da dođe u KKP. Mislim ima i toga da će lakše da se proda preko Mege, tj nabudžiće mu statistiku, ali opet.

Koljemo se sa Levskim za opsatak.

6. Млатони
    Kažu da Makabi hoće da nam pošalje Dragana Bendera na pozajmicu ako ostane Dule, to bi bilo baš baš do jaja.

ovo mi trenutno deluje kao da kazes da ce u FKP da dodje Cavi na pozajmicu :D

7. A ko da dovede Ivanovića kad ovi naši svi kao lade jaja dok klub tone sve dublje. Sad da počnu pripreme ne bi imalo dovoljno igrača za 3x3.

I meni nerealno jer ovog leta očekujem da nam dolaze samo Bože Đumići.

8. ja samo ne znam od cega Danilovic i Silobad odmaraju posto jebeno jednom godisnje imaju neke obaveze a i njih ne odrade kako treba

9. Krenuli sa mrtve tačke barem.

10. Iskreno treba da mi bude drago zbog vašeg dna i koprcanja kao vama kad smo mi bili na dnu ali nekim slučajem nije jbg
    Emotivac sam a i znam kroz šta prolazite poyy

11. Dule izgleda ne ostaje.

12. Scekic nije vise kondicioni

13. http://mondo.rs/a819019/Sport/Kosarka/Aleksandar-Cvetkovic-pregovara-sa-Partizanom.html
    Dulo dovodi propale igrache ljutog rivala.
    To me podseca na onaj period kad je Zvezda dizala one Savu Leshica i tako te propalitete.
    Kako se sve okrenulo.

14. зна ли се кад долази плеј?

15. фала богу, да нешто крене са мртве тачке

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.