KK Partizan

1. РАСНИ НЕЗАЈЕБАВАЈ СЕ ЗНАШ ЛИ ДА МОГУ ДА ЕДИТУЈЕМ И ТВОЈЕ ПОСТОВЕ!? НАПРАВИЋУ ТИ ПРОБЛЕМ У ШКОЛИ АКО СЕ БУДЕШ ЗАЈЕБАВАО СА ДУЛОМ!

2. EDITUJ MU POST U "JA SAM GOVNO"

3. Zanimljiviji si sa vučićapedera.

4. Dodik predlaže spajanje sa drugim klubom

http://mondo.rs/a820819/Sport/Kosarka/Milorad-Dodik-o-krizi-KK-Partizan.html

Mogao bi uskoro da bude derbi FMP-Igokea

5. Фузија са Лејкерсима.

6. Na početku priprema crno-belih u "Pionir"-u pojavili su se: Milenko Tepić, Petar Aranitović, Vanja Marinković, Mihajlo Andrić, Janis Kuzeloglu, Miloš Glišić, Andreja Milutinović, Božo Đumić i jedino pojačanje ovog leta, Miloš Koprivica. Pod ugovorom sa Partizanom je i Edo Murić, koji je opravdano bio odsutan zbog oporavka nakon operacije ramena. Timu su priključeni juniori Nikola Tanasković i Aleksa Ilkić.

Igrači koji će biti na probi narednih dana su: Nikola Silađi, Nikola Lučić, Martin Matović, Pavle Reljić i Ognjen Rebić. Najzvučnija imena među potencijalnim pojačanjima su Nikola Silađi (23, 205) i Pavle Reljić (22, 194).

Evo sa čime smo počeli pripreme, ovo je tuga realno, i voleo bih da se Tepić ne muči, da lepo ode u neki EL klub sa manjim ambicijama ili EK klub i igra bekap pleja, zaslužio je, jer mi nećemo imati kompetentu ekipu da budemo na sredini tabele, o 6 mestu koje vodi u EK ni ne treba razmišljati.

Cenim da stranca nećemo dovoditi, a mislim i da ne treba, treba afirmisati ovo što imamo. Mislim pre svih na Vanju.

7. Potpuno se slazem. Pustiti Teparu da uzme jos neku kintu, ionako je mucenik igrao 2 sezonu ipo svaku tekmu po 30+ minuta.
    Svejedno nam je bili 10 ili 7.

Probrati nesto od ovih igraca, pa ako se konsolidujemo finansijski ove sezone, za onu tamo dovesti nesto relativno normalno pa napasti plasman u Evrokup

8. Ма Дукљанин је то, не бих га баш тако отписао...

9. Da li smo spali na kkfkczvčovićacalukasfmpvučićsnsfilijala navijače, da se kao kurčimo kako nam je isto 7. i 10. mesto, kme, kme, kako treba pustiti dobre igrače da idu, i da se šmrc šmrc ne osvrću natrag,kmeeeeee...

Da li ćemo kad počne sezona ko neko konstantno terati upravu, vređati naše igrače kad ne budu igrali dobro, a onda kad krene prvo da nas sere, a potom ponovo da dobijamo umesto da slavima, da to nabijamo na nos protivničkom taboru, jer je bolje po svaku cenu uništiti tuđe, nego spasiti svoje!

10. ne znam o kakvom pljuvanju pricas i vidim da ima foricu sakrivenu u postu,al ja kupujem sezonsku i urlam ovim klincima ko da su sampioni evrope.

Naravno,ako Dule bude trener

11. Biće Dulo trener, reko je da će samo razmisliti o odlasku u koliko uprava kluba odluči da se obrati za pomoć sns-u, i ako svi pristanu.

12. Brate, ko tera Tepića, samo kažem da je za njega bolja opcija da ide.

13. Bitno je nikad, ali nikad se ne zadovoljavati manjim od 4. tj. sad valjda i 8. mestom u ABA Jadranskoj, ili kako god da se sad zove liga, i nikad se ne zadovoljavatim manjim učinkom od osvajanja domaće lige. Realnost da, priznati poraz da, ali nikako se ne treba zadovoljavati porazima i nemam pojma, desetim mestom.

14. jer mi nećemo imati kompetentu ekipu da budemo na sredini tabele, o 6 mestu koje vodi u EK ni ne treba razmišljati.

Da ne citiram sve, ovo je nažalost realnost, da li sam srećan zbog toga, logično nisam, samo kažem bez pojačanja, ova ekipa nema velike domete, mada ako bi sezona poslužila za saniranje dugova i ozdravljenje kluba potpisujem 10 mesto. Bez razmišljanja. I opet, ne bih bio zadovoljan rezultatom.

15. https://pbs.twimg.com/media/CMxCcI1WcAAXtFE.jpg

Da tacno nam samo zeka fali pa da izgubimo kredibilitet i za sprdanje cigana za cokija

16. Da, tačno sam to hteo da napišem gayi. Da ne pričam o tome da su on i Bjeka otišli iz FKP (kad ste ih onomad govnivom motkom terali) kolko i Toma Nikolić iz SNS-a.

Al ne vidim njegov interes, niti ulogu u KK.

A ne bi me čudilo da bude nešto od ovoga, naročito što je DV počeo da se pere, "ja sam fin, ja bih i za 1 evro radio, ja mađija ti govno, i da sve više napada upravu".

17. Možda Vučić pusti neki dinar od azilanata i paći, možda.
    Puna arena u EL, ne trebaju nam duhovi, Pakistanci i Sirijc FTW

18. Al ne vidim njegov interes, niti ulogu u KK.

Isti je ko u FK.
    A interes SNS je da opet dodje na vlast. A posto je njima i pola procenta na izborima mnogo (a oni koji slusaju Duleta i njegove konferencije valjda cine vise od 0,5%) zele da otklone i tu smetnju pred izbore koji ce biti, kako stvari stoje, u decembru.
    A da bi oterao duleta, najverovatnije moraju da oteraju i danilovica, a posto je zeka covek od zadatka koji uspesno pliva s govnima godinama, eto ti odgovora.

19. Kako to misliš isti kao u fk? Bio je u fk i pre nego što je SNS kao stranka postojala, pare su njegov motivator više, i naravno uticaj. Hah, zanimljivo mi da ste jednog s tompusima oterali (Bjeka) da bi vam došao drugi (Vučela).

A to da bi pridobili navijače JSDP nije baš, možda da bi upravljali njima, al što se tiče event. izbora ne brine se toliko Vučić. Nije da će bez njihovih glasova poduvati AV. A i vas koji ste sekli MT:S kartice na komandu nadam se da nema više od 1% od ukupnih grobara. Bio bi baš bedak da ima.

A stoji da Zeka pliva najbolje u govnima, to se slažem.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.